5x červený balíček - hit!!!

Odpovědět
superman66
Legenda
Legenda

5x červený balíček - hit!!!

Příspěvek od superman66 »

Tak jsem si poprvé zkusil také objednat pověstný červený balíček z Pavlova shopu - tedy rovnou 5 kousků, když jsou ty vánoce :)
Musim říct že rozhodně to stálo za to, myslím že jsem chytil po tom Hašanovi na Cupce co se tady na foru taky objevil asi to nejlepší co jsem mohl :)

Obrázek

číslo 6 Mr. Hossa
Obrázek

číslo 5 trio Havlát, Khabibulin, Ruutu
Obrázek

číslo 4 Martin Brodeur
Obrázek

číslo 3 Patrik Eliáš
Obrázek

číslo 2 Boris Valabik
Obrázek

... numero uno...
.
.
.
.
.
.
Miroslav Kopřiva 1/1
Obrázek

Takže na pět balíčků si myslím že bomba :angel:
Sbírám karty Maria Lemieuxe, Michala Neuvirtha a hrané hokejky českých hráčů z NHL (aktuálně asi 60 ks, most wanted Dominik Hašek a David Pastrňák).

Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98

Jamall
Veterán
Veterán

Re: 5x červený balíček - hit!!!

Příspěvek od Jamall »

paradní karty a ten Kopřiva suprovej gratulace :clap:

Dodko02
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Dodko02 »

vytiahli sme asi dve najlepšie karty čo sme mohli ;) gratulujem ti :) a ešte raz musíme pánovi Bartkovi poďakovať, že nám dáva možnosť vytiahnuť si takéto parádne karty *cheer* *drink* *thks*

hleibl
Nováček
Nováček

Příspěvek od hleibl »

Já nevím co je na těchto 1/1 Masterpiece? (nevím jak se to píše) Zvláštního? Je to Cupka,pouze 1 na světě,ale jinak co koukám tak tyhle karty na dračku moc nejdou...budu rád,když mi někdo osvětlí jak to s těmito kartami je. *rfl*
Mně osobně by tahle karta nepotěšila...btw Krásný Eliáš! *cl*

superman66
Legenda
Legenda

Příspěvek od superman66 »

hleibl píše:Já nevím co je na těchto 1/1 Masterpiece? (nevím jak se to píše) Zvláštního? Je to Cupka,pouze 1 na světě,ale jinak co koukám tak tyhle karty na dračku moc nejdou...budu rád,když mi někdo osvětlí jak to s těmito kartami je. *rfl*
No, printing plate karty se ti můžou nelíbit, můžeš s nimi nesouhlasit, můžeš na ně nadávat ale to je tak všechno co se proti tomu dá dělat, jak by řekl Cimrman :D
Já mám osobně k těmhle plíškům spíš neutrální vztah. Dřív se mi nelíbili, ale nakonec když byla možnost mít na tom Maria nebo Neuvyho využil jsem to a jak jsem rád že mám od každýho aspon dva kousky..

Jinak si nemyslim že tyhle karty moc nejdou, nebo že by o ně nebyl zájem... však taky na ebay jsou spíš druhořadí hráči či noname nováčci. Párkrát jsem zkoušel Maria a to jsou jiný rakety za co to chodí.. podobně jiné hvězdy. Neuvy chodí taky za dost a vždycky se prodá...

Ale stejně jako většinu lidí na foru mě štve že i když je to karta 1of1, někteří hřáči mají těch karet třeba polovinu ze všech (zvláště někteří nováčci) - a to se pak nedá sbírat.. pokud hráči vyjde 200 karet a z toho 70 jedničkových plechů tak chápu že to lidi štve.. 8-)
Sbírám karty Maria Lemieuxe, Michala Neuvirtha a hrané hokejky českých hráčů z NHL (aktuálně asi 60 ks, most wanted Dominik Hašek a David Pastrňák).

Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98

Odpovědět

Zpět na „Balíčky“