A ze zajímavosti jsem si k tomu pořídil i jeden balíček Sešívaných z Edenu věnovaných Slávii, kde mě lákala možnost získat podpisovku některého z hráčů, kteří se neproslavili jen ve Slavii, ale i třeba v zahraničí nebo u reprezentace. Tímto bych chtěl poděkovat p. Hrbkovi za dodatečný druhý bonusový balíček!
Nejdříve set HC Most:
-krabička obsahuje komplet base set čítající 28 karet, 3 podpisovky, 1 dual podpisovku a 1 manufactured logo patch.
ukáza base karet

a zde už hity. 3 podpisovky s limitem /30, jedna dual podpisovka /12, a logo patch /17

Naprostá spokojenost i bez toho aniž bych měl něco s tímto klubem společného

No a potom ještě 2x Sešívaní
ukázka base karet:

A teď něco, co mi udělalo neskutečnou radost. Nic lepšího jsem snad ani vytáhnout nemohl.

Ačkoliv nejsem z Prahy tím pádem ani nefandím Slavii (vyjma evropských pohárů), tak Šmíca je prostě Šmíca!!!
A vylovit jeho /25 jersey, ale hlavně /59 podpisovku, to mi udělalo ohromnou radost. Podpis má sice trochu zvláštní, ale to mi vůbec nevadí

Skvělá kariéra, mnoho super výkonů v repre. Nezapomenutelný zápas finále Ligy Mistrů proti AC Milán, kdy vstřelil 2 góly a byl tak jedním z klíčových prvků neuvěřitelného obratu z 0:3 na 3:3 a náslédné výhry na penalty. Prostě Šmíca.
Shrnul bych to celé asi takto : za málo peněz hodně muziky.