Ty Certified máš od Uphona z burzy?? Jestli ano tak je to jasné. Pavel měl ten hot box a ty další balíčky co jsou u něj a nebo si je tam někdo koupil jsou taky narvané dobrýma kartama Jinak koukám break aláá Canadiens
Carey Price 531 cards Rookie Canadiens 523 cards Tomas Plekanec 382 cards Vincent Damphousse 151 cards Brendan Gallagher 149 cards
J.Benn je právě frajer já ho chtěl začít sbírat ale odradil mě ten jeho podpis , podle mě jeden z nejlepších hráčů na západě v týhle sezoně . Rozhodoval jsem se mezi nim a Craigem Smithem z Nashvillu a zvítězil St.Louis Páč nejsou money a chtěl bych začít odvykací léčbu , karty jsou posedlost . Chtěl bych skončit definitivně ale pořád se mi to nedaří .
Mě taky vždycky u těch brejků drtí hlášky typu: Jamie Benn - škoda, že nebylo lepší jméno. Nejproduktivnější hráč Dallasu letos a fakt super hráč, kterej je hodně komplexní a je radost se na něj dívat. Teď to nemyslím nijak špatně nebo osobně. Je jasný, že wrcéčko by třeba radši vytáhl nějakýho hráče Pens.
Já spíš myslel někdo lepší pro mě. I když je to nejproduktivnější hráč Dallasu, tak mi prostě nic neříká. Když ho tak všichni chcete, tak je plně k dispozici