Vánoční ladění...

Odpovědět
DzEjDy
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Vánoční ladění...

Příspěvek od DzEjDy »

Pár tradičních balíčků jako aperitiv k vánoční boxbrejk akci...

2011-12 SHL Elitset Series 1

Obrázek

Tenhle balíček jsem vzal hlavně abych mohl kouknout jak je na tom evropská konkurence. Musím říct, že zrovna tyhle karty alespoň dle mých kritérií nic moc. Kvalita papíru cca stejná jako u letošních OFS, grafika taková divná, moc mě to neoslovilo. A hlavně co mně přijde takový zvláštní, že na těchto šesti kartách co jsou v jednou balíčku je pět různých týmů, ale vypadá to jako kdyby byli všichni hráči z jednoho klubu. Žádná velká diference.

2005-06 UD Series 2

Obrázek

Obrázek

Dva balíčky. YG Matt Greene (momentálně LAK), jinak asi nic významnějšího...

2010-11 SP Authentic

Obrázek

Obrázek

Opět dva balíčky. Bral jsem je jako takovou zkoušku jestli jít nebo nejít případně do boxu, ale teď už vím že nepůjdu. Ty karty jsou strašně moc bílý a prázdný. Obvykle mně podobná grafika nevadí, ale tohle je opravdu moc.

2007-08 UD Mini Jersey

Obrázek

Obrázek
Obrázek

Obrázek

Obrázek
Obrázek

No a nakonec tradiční Mini Jersey. RC kartu jsem vytáhnul asi poprvé i když ten poměr vložení není nijak extra závratný (1:4). S mini dresíky taky spokojenost. Docela bych uvítal kdyby tahle série vycházela opět, sice to není úplně kartičkářský počin, ale hokejový rozhodně.
Obrázek

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Re: Vánoční ladění...

Příspěvek od pavelbart »

Crosby mini jsy asi dobré ne? Tyhle dresíky vůbec nesleduji, ale jsem přesvědčen, že jako vše, co má se Sidem společného, bude mít slušnou hodnotu:-)))
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

MaskCollector95
Hvězda
Hvězda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MaskCollector95 »

Good cards. You did well on those UD Mini Jerseys and the Vanek RC is a nice hit as well. :D
Sbírám Masky
Pinnacle, In The Game, evropský masky

martink
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od martink »

pavelbart píše:Crosby mini jsy asi dobré ne? Tyhle dresíky vůbec nesleduji, ale jsem přesvědčen, že jako vše, co má se Sidem společného, bude mít slušnou hodnotu:-)))
:lol:
Sháním tyto řadovky k dokončení setů:

2002-03 Upper Deck Foundations - 28, 40, 52, 64, 76, 88
2001-02 Upper Deck Legends
2001-02 Fleer Greats of the Game

Odpovědět

Zpět na „Balíčky“