9 balíčkov: Canada cup atď.

Odpovědět
darren91
Opora
Opora

9 balíčkov: Canada cup atď.

Příspěvek od darren91 »

Poznáte to. Zoženiete si karty do zbierky a tešíte sa, že príde zásielka. Hoci vás poteší rozrastanie zbierky, tak viete, že vás v tej pošte nemá čo prekvapiť. A tak si k pôvodným pár kartám priložíte do košíka aj nejaké balíčky. Len tak, pre radosť či skôr pre prípad, "čo keď tam bude.... "
Peňaženka síce neraz zaplače, ale za to vzrušenie to stojí :)
Ani s týmito balíčkami to nebolo inak.

Keď som v ponuke videl karty z kanadského pohára 76, neváhal som. Kedysi pred miléniom som si za 17,-korún slovenských (pre mladších okolo 50 centov) kúpil jeden taký balíček.
Už vtedy ma nadchli historické momenty na kartách v kombinácii s legendami svojej doby a dodnes to nevyprchalo. Na kartách vyšlo asi všetko z toho turnaja: Podrobné výsledky, tímové štatistiky, all-star tím, tímové fotky, zaujímavé momenty.. atď.
Musí to byť krásna podívaná vidieť celý set pokope :)

V každom balíčku 10 kariet, tu je výber:
Obrázek

Nasledovali 3 balíčky Heroes and prospects. Na balíčku som si všimol nápis "arena version." Vie niekto čo to znamená z pohľadu plnenia? Tento typ kariet mám rád. Hráči, ktorých roky evidujeme v NHL, sú často v dresoch, v ktorých hrali iba krátko a dávno predtým, než zakotvili v enejčel.

Najviac ma potešil Malkin, ale neurazili ani Fleury, Brodeur, Spezza, Ryan..
Obrázek

Dal som k tomu aj jedny Topps. Tam bola vidina zaujímavých inzertov, ale tie ma zďaleka obišli :D
Zaujal Allison v alternatívnom drese Bruins. Toho pokojného medveďa svojho času v ProHockeyi strašne sprdli a zaradili ho medzi top 5 najškaredšie dresy histórie :D

Obrázek

A neodpustil som si ani starinky z obdobia môjho objavovania kariet.
V prípade záujmu o čokoľvek poprosím správu

Obrázek
Organizátor KExpo - burzy hokejových kartičiek v Košiciach:
https://www.facebook.com/kexpokosice

Zbieram: Dominik Hašek (cca 1110 kariet), Andrej Sekera (92 - k 9. 11. 2023) a všetko čo ma zaujme :) Budem rád za akékoľvek ponuky do SZ.

zbynekf7
Opora
Opora

Re: 9 balíčkov: Canada cup atď.

Příspěvek od zbynekf7 »

Loupat si Canada Cup 1976 je opravdu jedna velká radost. *ano* karty výživné z obou stran, obrázky, povídáním i čísly ze statistik mě moc baví.

Snad se mi podaří ten celý set dó Vánoc na ACC nahrát.
Sbírky:
OFS Síň slávy HCNT-Cooper 56/56; Rainbow paralel 138/138; Black Authentic Signature White 42/61; PMCH 43/45.

UD Mistrovství světa juniorů do 20 let 1991/1992 česko-anglicky 100/100.

Nabídka:
Textově na fóru, s obrázky na ACC.

Poptávka:
http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.php?f=45&t=17013

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Canada Cup je velká paráda!!!
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

Maurice Richard
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maurice Richard »

Krásný karty Canada Cup...
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.

Obrázek

BrianLeetch
Veterán
Veterán

Příspěvek od BrianLeetch »

Ta "arena verze" bych řekl,že je něco jako dnešní retail. Kupoval jsem pár let zpět boxy(cca 2008-09) BTP a H&P. Byly tam hlavně base karty a jen pár levnějších inzertíků. Ty lepší už měly velké poměry vkládání.

darren91
Opora
Opora

Příspěvek od darren91 »

BrianLeetch píše:
stř 10. lis 2021 0:22:54
Ta "arena verze" bych řekl,že je něco jako dnešní retail. Kupoval jsem pár let zpět boxy(cca 2008-09) BTP a H&P. Byly tam hlavně base karty a jen pár levnějších inzertíků. Ty lepší už měly velké poměry vkládání.
Ďakujem *placnuti*
Organizátor KExpo - burzy hokejových kartičiek v Košiciach:
https://www.facebook.com/kexpokosice

Zbieram: Dominik Hašek (cca 1110 kariet), Andrej Sekera (92 - k 9. 11. 2023) a všetko čo ma zaujme :) Budem rád za akékoľvek ponuky do SZ.

Odpovědět

Zpět na „Balíčky“