Klasika, 4 balíčky nových Platinum abych si je ošahal naživo. Ano, jsou stejně prohnutý jako starší ročníky. Měl jsem 4 hobby balíčky a jeden blaster box (5 balíčků s jinýma poměrama vkládání). Zajímavý, že v blasteru je půlka řadovek golmani, zato v těch balíčkách nebyl ani jeden. Vyfotil jsem jen to "lepší", omlouvám se za blbý světlo. Kdyby se někomu něco hodilo, piště SZ.
Super obsah, jen by mě zajímalo jestli, pokud jsou tedy všechny karty prohnuté a je to defacto standart. Jak moc by se to podepsalo na známce kdybys to dal gradingovat?
MVP 14-15 Base set. 9ze300 UD AHL 14-15 Base Set. 53 ze 150
SteveRogers92 píše:... Jak moc by se to podepsalo na známce kdybys to dal gradingovat?
Na gradování by se to nepodepsalo vůbec To je takové "přirozené" prohnutí, které nemá na stav vliv. Když kartu vloží do obalu, tak je rovná. Naopak karty tohoto typu (pochromované jako Platinum, dřív to bylo Chrome, Finest, různé refractory atd.) se dávají nejčastěji ke gradovaní.
Jinak Vasile super trefy Zadina, Hertl, Fehervary a spousta dalšího ...to je na pár balíčku velká paráda!