po delší době vám to tu osladím zase nějakými speciálními balíčky, tentokrát ve zlaté verzi. Hlavní hity byly obrovské lákadlo, a tak jsem se plácl přes kapsu a pořídil rovnou dva.

První balíček obsahoval zajímavé inserty z různých sérií. Tohle mě vždycky strašně baví, když každá karta je úplně jiná.

Druhá část: Džegr a Hašan do sbírky, pod nimi hity balíčku. Už jsem vytáhl lepší hity z Goldů, ale pořád na mě čekal ještě jeden balíček!! Jupíí.

Zlaták číslo dva mě zpočátku neposadil moc na zadek, ale pořád platilo že co karta to unikát v prozatimním rozbalování.

Karet bylo opravdu požehnaně, i nějaké novější insertíky se objevily, sem tam legenda.

No a nakonec...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
NA MĚ VYKOUKL ZLATÝ BLUDIŠTÁK, který okamžitě zaputoval do OT holderu. Skener byl taky paf, takže kartu nepobral dostatečně.

Nejmonumentálnější otvíračka v životě, radost neskutečná. Teď mám dilema co si s Waynem mám počít. Rád bych si ho chvíli ponechal a mazlil se s ním. Ale jelikož by mi mohl poměrně mohutně rozšířit sbírku nebráním se ji přenechat jinému zájemci.
Co se týče ostatních karet, kromě českých hráčů vše k dispozici.
Tak zase někdy na rozbalenou.