Dnes sa u nás vo Zvolene opäť konala burza, kde som nemohol chýbať. Klasicky to bola perfektná akcia plná super ľudí. Okrem príjemných pocitov z burzy som si domov doniesol aj pár balíčkov a tak sa s nimi rád podelím.
Na začiatok som si lupol dva balíky nových MVP, ktoré som ešte neotváral.
V prvom na mňa vyskočil Johnson na silver scripte, ktorý ide do zbierky, takže spokojnosť.

V druhom bola retro paralelka Tarasenka, takže tiež fajn

Full Force
Goooool inzert potešil aj keď je tam slabšie meno, ale karta je to krásna

14/15 AHL
No name podpis sa nekonal

Nové OPC
Tiež produkt, ktorý som držal v ruke prvý krát. Ako jeden z mála mám tieto karty rád, lebo na nich majú kartu aj hráči, ktorí ju v iných produktoch mať nebudú. Navyše tento ročník sa fakt podarili.

Retail Prizm
Nič som nečakal a nič sa nekonalo, ale nevadí. Karty pekné

99/00 Stadium Club
Nejaké staršie produkty vždy potešia

15/16 AHL
Tiež som nič nečakal, možno s malou dušičkou kartu Stephona Williamsa, ktorý teraz chytá za Banskú Bystricu, tak by som si ho nechal podpísať.
Celkom šťastie, keď chcete zo setu jednu kartu a trafíte ju v jednom balíčku.

17/18 Artifacts
Bol to blaster balíček, takže som čakal 5 pekných base kariet. To sa do bodky aj naplnilo.

11/12 Elite
Keď som ich videl, tak som si spomenul na tie vykrojené paralelky... Červené, ideálne zlaté.
A Jimbo na goldke aj vykukol. Limit /99

No a na záver si nechám jeden balíček UD Heroes.
Tento kanadský fešák to bol.

Niekto na burze spomínal, že je to super produkt, tak som načrel do už prehrabaného boxu a jeden paklík som si vzal.
Keď som ho rozbaľoval, tak som teda až taký nadšený z toho nebol.

Pekné ale na riť som z toho nepadal.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Až kým som sa nedostal na poslednú kartu, ktorá bola úplne na spodku balíčka
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
To mi najskôr vypadla sánka z pántov
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Potom som strčil frajerku z gauča a vyskočil do rovných nôh
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Ešte pár bodiek a budete aj vy vedieť prečo
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Boooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooommmmmmmmm
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Mr. Hockey

Prepáčte za kvalitu niektorých fotiek a za bodkovanie, ale tu som proste nemohol odolať. Niečo také som v živote nevytiahol a už asi ani nevytiahnem, takže preto aj ten názov aj bodkovanie.
Som proste happy.
Ďakujem za pozornosť.