3x 06/07 PowerPlay
Asi jedinej ročník téhle série (?) a taky jedinej dnešní balíček plnej řadovek. Jinak vždycky něco navíc. Zbylý dva balíčky se mi krásně zprůměrovaly. Jeden top nováček a jeden absolutně neznámej.

4x 06/07 OPC
První novodobý ópécéčka. Ještě žádný papíráky, ale poctivý lesklý karty za pár peněz. Tyhle jsem si vždycky chtěl otevřít a kvůli nim asi i vznikla objednávka. Dokonce jsem měl i malej cíl - Jarda Modrý v dresu Stars, asi jediná karta za Dallas co mu vyšla. Plus samozřejmě kdyby se povedla limitovaná paralelka, nezlobil bych se, ty jsou moc hezký.

1x 11/12 SPA, Contenders a SPx
Tenhle ročník jsem asi karty hodně zanedbával, protože se mi v dnešním výběru objevují hned 4 produkty. A musím říct, že štědrý produkty. Podpisovek jsem v životě moc v jednotlivých balíčkách nenašel. Jména sice slabší, ale karty moc pěkný.

2x 11/12 Elite
Tady už začínám byt nervózní, že zatím vykoukly jen 2 řadovky Bruins, navíc Cháru už mám. Ale zachraňuje mě vyřezanej Lidas, můj hodně oblíbenej hráč, jehož karty si nechávám a tvořím takovou nenápadnou sbírku řadovek. Zajímavý, že i druhá červená paralelka byla ve stejným balíčku, Bouma je /99.

2x 12/13 UDS1
Myslel jsem, že S1 i S2 kupuju pravidelně a bez výjimek, ale muselo dojít k nějaké chybě v mým systému

1x 14/15 Platinum a 16/17 Showcase
Tady už klasika bez překvapení. Akorát teda řadovky Fleer Showcase jsou pro mě hóóódně za očekáváním. I ty prapůvodní 25 let starý jsou hezčí. No ani se mi nevešly na sken.

Jako vždycky, kdyby se někomu něco hodilo, pořešíme přes SZ.