Byl to takový menší mix starších a ne tak starých balíčků...

Jako první jsem otevřel OPC 93/94. Tady jsem nic neočekával, páč má objednávka směřovala k o ročník mladším oupíčkám, se kterými mám spojené své sběratelské začátky. Omyly se stávají a určitě tímto nechci a nebudu kritizovat onu nešťastnou ruku, která záměnu způsobila. Prostě a jednoduše, stane se...

Rookie Zhamnova určitě potěšila a Tabaracci je gold paralelka (znalejší této serie mě popřípadě opraví)

Contenders 10/11
Contendery jsem otvíral už v různých podobách, ale tento ročník zatím ne. A musím říct, že sám nevím, který se mi líbí víc. Originální pojetí a kvalitní zpracování.
Navíc super jména...

Topps Stadium 00/01
Takový názorový mix dvou výše zmíněných - Topps = sběratelské začátky + různé varianty a podoby, až sám nevím, jak vlastně všechny ty jednotlivé ročníky, Stadium či Chrome variace, vypadají...
Tady rozhodně spokojenost s vytaženými Čechy...

Pacific 2004
Tyto kartičky jsem si zamiloval a ke každé objednávce si jeden balíček prostě neodpustím.
Konečně inzertík - a moc hezky vypadající Jocelyn. Velká spokojenost.

UD ser. 1 13/14
Na zkoušku. Co kdyby se povedl Hertl či Huberdeau, nebo dokonce Tarasenko...

Otvíračka byla super. Konali se Češi, inzerty i jiná světová jména. Trošku zklamání, že se nepoštěstil ani jeden hráč San Jose. Nedá se nic dělat, snad příště.
V případě zájmu jsou kromě inzertů a Čechů všechny karty k dispozici.
Díky za zhlédnutí a všem hodně štěstí při otvíračkách...