2x 2014-15 OPC Platinum - z této série mám ve sbírce Crosbyho zatím "jen" na rainbow parallelce, takže i řadovka by se hodila, za pokus to stálo

1x 1994-95 Topps Premier Series 1 - na tento balíček jsem dostal chuť díky včerejšímu večeru, kdy jsem shlédl úžasný dokument "Road to Victory - The 1994 New York Rangers Story". Rangers jako tým mám rád a film bych rozhodně doporučil každému fandovi New Yorku! Balíček je ze sezony 1994-95, tudíž následující sezony po jejich triumfu ve finále Stanley Cupu proti Canucks. Karty této série znám a říkal jsem si, že by bylo moc fajn mít nějakou kartu Rangers, na upomínku. V balíčku je pak (1:2) šance na pěknou special effects parallelku.
1x 1998-99 UD MVP - parádní série s krásnými řadovkami, balíček jsem otevíral poprvé a rozhodně nezklamal.
První jsem kuchnul Toppsy a myslím si, že jsem měl tedy celkem štěstí !!

Další šel na řadu paklík MVP, Robert Švehla na řadovce neurazí a chytil jsem pěknej insert Snipers (1:6), Sergeje Samsonova z Bostonu. (Na skenu jsou ještě zbývající karty z Toppsu, kde bylo 12 karet)

Nejvíce jsem očekával od balíčků Platinum a i tady se zadařilo! V prvním balíčku byl RC David Pastrňák a Kari Lehtonen na rainbow retro parallelce, z druhého pak vykoukl RC Teuvo Teravainen. Pěkným bonusem byl Ondra Pavelec na řadovce. Rozhodně spokojenost.

Platinum ani Toppsy mě nezklamaly, určitě to nebyla jejich poslední rozbalovačka.

Karta Noonana mě trochu popíchla, že bych zkusil sesbírat všechny Rangers z této série i série 2.
Díky, zatím se držte!