Blue balíčky březen

Odpovědět
Bure97
Zkušený
Zkušený

Blue balíčky březen

Příspěvek od Bure97 »

Ahoj všichni,
se zpožděním sem dávám svých 5 modrých balíčků z března. Jak už všichni víte, hit tentokrát vytáhl Ceris, ale se svými kartami jsem v celku spokojen. Tady je výsledek :)

1. balíček - krásná Die-Cut Impact karta, jersey Havláta a moc se mi líbí OPC Platinum Malkina, která má zrcadlový lesk
Obrázek

2. balíček - tady jsem byl zklamaný ze jména na podpisovce, vynahradil to ale Ovechkin na Authentic moments, krásný insert Naslunda, karta Modana a Crown Royale Roenicka ve starém dresu Phoenixu
Obrázek

3. balíček - Obrovskou radost mi udělal Yzerman na All-time moments, dál Tarasenko a hlavně krásná jersey Quicka z SP GU All star skills
Obrázek

4.balíček - nádherný insert Mike Bossyho, potěšil i Francis, ale nejlepší karta tu byla Rookie jersey Hortona s úžasným limitem 001/500
Obrázek

5. balíček - tady mě zaujal insert Eliáše, dále nezklamaly limitka Modana, OPC Platinum Bishopa ani Cheevers z BTP... Na pěkné jersey to uzavřel Paul Kariya - na zlatém podkladu té karty jsou vyrytá stará loga tehdy ještě Mighty Ducks :)
Obrázek

Blue balíčky mě v březnu rozhodně nezklamaly, líbí se mi různorodost v tom, že si můžu osahat různé karty z různých sérií. Přitom jsem chytil i pár lepších jmen.
Karty jsou volné nejlíp za karty Brenta Burnse. Budu rád za nabídky i komentáře.
Děkuji za pozornost *thks*
Obrázek

martymcfly1
Hvězda
Hvězda

Re: Blue balíčky březen

Příspěvek od martymcfly1 »

Za mě nejlepší Kariya z posledního paklu......Prizm AG - WJ....Ten se mi moc líbí :clap: :thumbup:

To plnění je fakt dobrý :clap:

Odpovědět

Zpět na „Balíčky“