Předem se omlouvám za tapetu a skeny, který nejsou úplně perfektní.
Skenoval jsem vždycky balíček, následuje jedna řadovka (pro ilustraci) a potom lepší karty.
2010-11 PANINI Donruss Hockey Hobby Balíček (2x)
Tady žádné překvapení, tyto karty už jsem otvíral.

2011-12 PANINI Elite Hockey Hobby Balíček (1x)
Tady jsem to skenoval všechno. Byl to jenom jeden balíček

2001-02 Pacific Adrenaline Hockey HOBBY balíček (2x)
Na jersey je Joe Nieuwendyk.

2002-03 Pacific Exclusive HOBBY Balíček (4x)
Zajímavý lesklý řadovky. Nash je bleu Rookie (1:11) v limitu 072/699, ostatní jsou gold verze (1:1), na Great Expectatios je Kovalchuk, na Maximum Overdrive je Sundin a na jersey Lidstrom.

2003-04 Pacific Quest for the Cup HOBBY Balíček (5x)
Pěkný řadovky, na Calder Contenders je Trent Hunter, Yzerman a Shanahan jsou raising the cup, Aaron Downey je v limitu 15/99.

2000-01 Topps Stadium Club Hockey Hobby Balíček (2x)
Tady se mi povedla dokonce jedna podpisovka (Michael York), na Glove save je Fred Brathwaite.

1998-99 Topps Gold Label Hockey Balíček (1x)
Tady jednoznačný vítěz, co se týká řadovek. Fakt neskutečný. Na goal race je Fleury.

1998-99 Bowman´s Best Hockey Hobby Balíček (2x)
Tady řadovky opět pevný a relativně tlustý. Vypadají dobře. Na Bowmans best je Osgood (moc hezká karta).

1999-00 Topps Premier Plus Hockey Hobby Balíček (6x)
Tak tady mě řadovky úplně dostaly. Nikdy jsem je neviděl. Jsou na povrchu takový matný (trošku jako canavas), ale jsou pro mě prostě perfektní. Přemýšlím, jestli by nestálo za to, je sesbírat. Fleury je Code Red (1:40), na Premier team je Lindros a Modáno.

1995-96 Donruss Series 1 Hockey Hobby Balíček (5x)
Tak tyhle karty si ještě pamatuju z mé první fáze sbírání. Tenkrát to byly novinky

2002-03 Pacific Private Stock Titanium Retail Balíček (2x)
Tady pro mě takový průměr. Nic velkýho.

2001-02 Pacific Crown Royale HOBBY Balíček (1x)
Super řadovky. A jedna triple threads (Samsonov, V. Bure, Zubov)

2003-04 Pacific Heads Up Hockey HOBBY Balíček (2x)
In focus je Bertuzzi, Fast forward je Nash.

2001-02 Pacific Vanguard HOBBY Balíček (3x)
Tady naprosto famózní řadovky, jsou silný a na pohled fakt hezký. Jersey je dvoustranná. Z jedné strany je Sydor, z druhé je Langenbrunner.

2002-03 Pacific Vanguard HOBBY Balíček (3x)
Zetterberg je v limitu 951/1650, Belfour je na živo krásná karta a Roy je Roy

1999-00 Pacific Omega Hockey Hobby Balíček (2x)
Hezký řadovky, hlavně kvůli pozadí, které je ze hry což se mi vždycky líbí. Na rookies Bouillon a Robidas.

1999-00 Topps Chrome Hockey Hobby Balíček (1x)
Řadovky zajímavý a pevný. Na all stars Luongo.

Musím říct, že jsem si to fakt moc užil. Bylo super se zase na chvíli vrátit do mládí, kdy hráči, kteří vykukovali z balíčků zářili a já jsem hltal každou byť malou informaci o NHL.
Díky za pozornost a snad jsem vás neunudil k smrti