5x Gold balíček!

Odpovědět
superman66
Legenda
Legenda

5x Gold balíček!

Příspěvek od superman66 »

Zdravím netrpělivý forum.. dneska jsem si vyzvedl 5 gold balíčků, asi poslední co budou otevřený na foru.. no, nebudu vás dlouho napínat, ani jeden z hitů se ani tentokrát nekonal.. přesto tam bylo pár hodně hezkých karet :)

Takže to nejlepší z inzertů..
Obrázek
Obrázek

A ted k tomu hlavnímu.. asi nejvíc potěšila jersey Maria (byť to není nejlepší karta), protože jde do sbírky :) Getzlaf /10, Staal /12
Obrázek

Mazanec a Jones je super hit.. a moc pěkný patch!
Obrázek

No, a nakonec opět Mazanec, a jedna Briliance, to je hodně pěkná karta naživo...
Obrázek

Hodnocení nechám na vás, reálně z obsahu asi člověk sklamaný být nemůže.. proti boxům toto je luxusní plnění.. ale ta šance na hit do sbírky byla velká, tak v tom trochu zklamání samozřejmě je..
Sbírám karty Maria Lemieuxe, Michala Neuvirtha a hrané hokejky českých hráčů z NHL (aktuálně asi 60 ks, most wanted Dominik Hašek a David Pastrňák).

Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98

worlikk
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Re: 5x Gold balíček!

Příspěvek od worlikk »

Takže to jako oba tophity stáhne "nějaká babizna z Varů" (označení berte s nadsázkou a vtipem), jo? Tak to je docela hustý :lol:
NABÍDKA POPTÁVKA
Kočí 35(+2 neoficiální) Kratěna 127

hektuur
Veterán
Veterán

Příspěvek od hektuur »

Tak to je škoda no..Já jsem myslel že to vytáhneš..A hlavně je škoda že to nevytáhl někdo z fora...
Naposledy upravil(a) hektuur dne stř 26. lis 2014 18:25:07, celkem upraveno 1 x.
Sháním karty Petr Gewiese a SÍŇ SLÁVY ČESKÉHO HOKEJE.

Staal
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Staal »

Tak to je skoda, pral sem to prave klukum co ho sbiraji. Skoda no :( Takze muzeme treba cekat Jagra na aukru?

hektuur
Veterán
Veterán

Příspěvek od hektuur »

Já bych příště prodal gold balíčky třeba jen aktivním členům fora.. :think:
Sháním karty Petr Gewiese a SÍŇ SLÁVY ČESKÉHO HOKEJE.

peldap
Veterán
Veterán

Příspěvek od peldap »

já tedy nevím, napočítal jsem že na fóru bylo rozbaleno 16 balíčků, to se asi ještě někdo kromě paní z Varů nepochlubil :clap:
tobě gratulace, jak už jsem psal, pro mě nejhezčí karty Brillince AU, to je nádhera !!!!!!!!

Heikki091
Opora
Opora

Příspěvek od Heikki091 »

Měl jsi štěstí na Predátory :thumbup: Obě karty super ;) Näslund taky moc pěknej ;)
Obrázek

Patric Hörnqvist: 88/416
Nashville Predators: 7??/?
City Lights Jersey: 33/100

https://www.facebook.com/NashvillePredsCZ

Hooky
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Hooky »

chlapci, chlapci, chlapci.... to, že je tady zveřejněná půlka balíčků neznamená, že to musí mít bezpodmínečně někdo, kdo sem na fórum nechodí :-)

Maurice Richard 9
Veterán
Veterán

Příspěvek od Maurice Richard 9 »

Supermane taky ani jedna??Ty jo to jde fakt mimo forum.....Markus Naslund moc pěkná.
Obrázek

Jean Beliveau autograph karty
Connor McDavid autograph
David Pastrňák memorabilia cards

Zdenek1968
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Zdenek1968 »

Přiznejte se, kdo z vás má ve Varech babičku. Určitě to vybalíte za měsíc pod stromem :-)

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Nového majitele těch karet je mi skoro líto :D .

Přiznám se, že jsem chtěl, aby je Superman vytáhl, aspoň jednu, abych měl pokoj, ale on ne...:-). Takže napíšu email všem, co to kupovali. A snad se dopátráme, kdo to měl.
Supermane, škoda, Mario by to ve sbírce slušel. Aspoň je ale vidět, že nikomu nenadržujeme a skutečně to pořádně zamícháváme.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

NeoPlex
Opora
Opora

Příspěvek od NeoPlex »

Navazu na Hektuura s napadem prodeje jen zde na foru a rozsiril bych to o myslenku: A prodat balicky tomu podle toho co kdo sbira :)) Vsichni budeme happy, jenom Pavlovi zmizi z obchodu vsechny karty s Jardou, Hasanem apod... :lol:

vodry22
Veterán
Veterán

Příspěvek od vodry22 »

Predátoři a Naslund paráda - škoda, že u takových karet jako je ta Brillance nejde scanem nebo fotkou zachytit jak ta karta ve skutečnosti vypadá. Já mám sám jednu na cestě ( Vachona) a fakt se na ní těším. Jedna věc je na týhle serii super, nepamatuju se jakej jinej produkt vzbudil tolik ohlasů, pozitivních i krapet negativních, ale hlavně to tady přijde mi žilo týden jen gold balíčkama. To je dobře, hlavně že se něco děje :clap:

p.s. všimnul jsem si , že většina balíčků obsahovala Maria a Jardu takže ve finále můžeme být všichni spokojený :thumbup:

Díky za takový produkt

Odpovědět

Zpět na „Balíčky“