PTH Burza: The Last Countdown
Re: PTH Burza: The Last Countdown
takže odhadem 10km, to je jak ráno v práci 
Měřil sem to a vzdušnou čarou je to 12 km. Doufám, že dojdeš v čas.Johann66 píše:mohu se zeptat jak je to na PTH z Wilsoňáku daleko (pěšky)

tak když budu mít volno tak určitě, jen si musím sehnat mapuFelipe píše:Měřil sem to a vzdušnou čarou je to 12 km. Doufám, že dojdeš v čas.Johann66 píše:mohu se zeptat jak je to na PTH z Wilsoňáku daleko (pěšky)
na 12km cesty je přes 3hod. moře času
Zdravím! Mám menší dotaz - urazím někoho, když coby naprostý nováček také (snad!) dorazím mezi ostřílené borce? Ptám se hlavně proto, že nejsem z Prahy a doprava je pro mě na delší zařizování a hlavně se můžu stavit jen dopoledne... 
http://gretzky.webnode.cz/
CÍLE:
W.G. ROOKIE CARD - SPLNĚNO
W.G. PATCH - SPLNĚNO
W.G. SIGNATURE - SPLNĚNO
W.G. 1 OF 1 - SPLNĚNO
CÍLE:
W.G. PATCH - SPLNĚNO
W.G. SIGNATURE - SPLNĚNO
W.G. 1 OF 1 - SPLNĚNO
Já myslím, že učitě ne, já jsem v naprosto stejné situaci, na burze jsem byl naposled jaké malé děcko a mám to taky dost daleko. Navíc co jsem koukal, tak přijde dost nováčků. Jednou začít stejně musíš a já myslím, že budou jenom rádi, když přijde co nejvíce lidí a "komunita" se bude rozšiřovat...necak píše:Zdravím! Mám menší dotaz - urazím někoho, když coby naprostý nováček také (snad!) dorazím mezi ostřílené borce? Ptám se hlavně proto, že nejsem z Prahy a doprava je pro mě na delší zařizování a hlavně se můžu stavit jen dopoledne...
Most Wanted:
PETR VRÁNA
2016-17 OFS Classic:
#7 Purple /5, #2 Guarantee of Quality 1/1
2017-18 OFS Classic:
#3 + #4 Rainbow Dotted /9,Printing Plate 1/1
2018 OFS You Want the Best You Got the Best
vše
PETR VRÁNA
2016-17 OFS Classic:
#7 Purple /5, #2 Guarantee of Quality 1/1
2017-18 OFS Classic:
#3 + #4 Rainbow Dotted /9,Printing Plate 1/1
2018 OFS You Want the Best You Got the Best
vše
- jarosenko
- Legenda

- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak, mám stejný názor. Není důvod proč by jsi neměl jít
A čím víc lidí tím lépe. I když vypadám ostříleně, tak na burzu taky valim poprvé
A už se moooc těším 

Carey Price 531 cards Rookie Canadiens 523 cards Tomas Plekanec 382 cards Vincent Damphousse 151 cards Brendan Gallagher 149 cards
Vždy bylo jedním z hlavních motivů burzy poznávat nové a nové lidi, takže pane necak, jste pochopitelně vítán a těším se na setkání s vámi stejně jako na první konfrontaci s corfixem, jarosenkem nebo johannem. Nedělám burzu pro sebe, ale pro vás 
Pane necak... Az teď, když to vidím bez háčku nad c, mi došlo, že se tu prezentuji jako nějaký impotent!:D Každopádně moc díky za pozvání, snad mi to vyjde!Tie píše:Vždy bylo jedním z hlavních motivů burzy poznávat nové a nové lidi, takže pane necak, jste pochopitelně vítán a těším se na setkání s vámi stejně jako na první konfrontaci s corfixem, jarosenkem nebo johannem. Nedělám burzu pro sebe, ale pro vás
http://gretzky.webnode.cz/
CÍLE:
W.G. PATCH - SPLNĚNO
W.G. SIGNATURE - SPLNĚNO
W.G. 1 OF 1 - SPLNĚNO
CÍLE:
W.G. PATCH - SPLNĚNO
W.G. SIGNATURE - SPLNĚNO
W.G. 1 OF 1 - SPLNĚNO
Pokud mi do toho nic nevleze, také tam dorazím. Karty s sebou asi radši nebudu, spíše budu potřebovat naducanou peněženku
))) 
ja tam byl minule taky poprve .... sli jsme tam s pritelkyni poznat chlapa od koho kupujeme boxy .... a musim rict fajn lidi ,prijemna atmosfera,tombola, spolecny obed, fotbalek po obede, 3 boxiky v aute (koupene tam) ..... celkove shrnuto dobre straveny den .... jedine doporucuji
Škoda, že nikdo nejede autem přes Jihlavu. Mohl bych půjčit stiga hokej, v tom by se dal též udělat turnájek, co myslíte? Doma už to se mnou nikdo nechce hrát =D.
Já bych si dal, ale přes Jihlavu nejedu:-)Jarin píše:Škoda, že nikdo nejede autem přes Jihlavu. Mohl bych půjčit stiga hokej, v tom by se dal též udělat turnájek, co myslíte? Doma už to se mnou nikdo nechce hrát =D.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
Ale vždyť Stigu na PTH máme 
Tie, promiň, teď už vím, že PTH burzu není radno podceňovat v žádném směru! Těším se!
Opět se nedostavím
nedali mi v práci volno
těšil jsem se už v loni jak malej kluk, a letos se mi to opět kvůli kolegyni podělalo, protože za mě nechce jít do práce, že budou s přítelem
budu se alespoň těšit na fota z burzy, která určitě budou
budu se alespoň těšit na fota z burzy, která určitě budou
Pavle bude možné si na burzu objednat karty i z hokejovekarty.cz ??? díky
No matter where you play. You'll be forever Sabre!
#30 Miller Time #39 | #28 Latvian Locomotive - Zemgus Girgensons | #58 Sven Andrighetto
#30 Miller Time #39 | #28 Latvian Locomotive - Zemgus Girgensons | #58 Sven Andrighetto
Omlouvám se, to zatím nechci slibovat...rmiller píše:Pavle bude možné si na burzu objednat karty i z hokejovekarty.cz ??? díky
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
-
mira095
- Hvězda

Pavle a co bereš na burzu? Zase boxy a balíčky? Nebo bereš i nějáký příslušenství (ultra pro folie atd..). Sice ještě nevim na 100% jestli přijedu, ale potřeboval bych případně alespoň nějáký folie (10-20ks), a nechci ti přímo psát abys mi je vozil když nevím zda dorazím. Takže jestli je vezeš tak něják normálně pro všechny, kdyby někdo potřeboval.
-
Misa015
- Hvězda

- Kontaktovat uživatele:
Dneska jsem si udělala generálku na pečení na burzu a musím říct, že jsem s výsledkem velmi spokojená. Snad to tak pěkně dopadne až budu péct ty dobroty na burzu.

Sbírám Tomáše Kaberleho: 268/?, Lukáše Mensatora: 31/?, Anže Kopitara 5/? a Václava Nedomanského 6/?

Tentokrát povezeme asi větší arsenál. Koupí konkurenčního shopu jsme získali asi 75.000 ks karet, a z toho cca 90% nepůjde na shop, protože to je pěkně rozdělené v krabicích po týmech, hráčích, sériích...necháme to za lidové ceny. A výjimečně to tedy zřejmě vezmu s sebou. Boxy, balíčky jako vždy. Máme i nějaký čepice, trika, mikiny...ale to nevím, jak se vleze do auta.mira095 píše:Pavle a co bereš na burzu? Zase boxy a balíčky? Nebo bereš i nějáký příslušenství (ultra pro folie atd..). Sice ještě nevim na 100% jestli přijedu, ale potřeboval bych případně alespoň nějáký folie (10-20ks), a nechci ti přímo psát abys mi je vozil když nevím zda dorazím. Takže jestli je vezeš tak něják normálně pro všechny, kdyby někdo potřeboval.