Burza Praha
Re: Burza Praha
Super burza kluci, rád jsem vás zase viděl a pokecal s vámi a obídek a následný útěk z něj byl taky vynikající! 

Co sbírám:
Curtis McElhinney - 2xx/??? (xx%)
1992-1993 Pro Set - Kompletní set
2002-2003 UD MVP - 821/1021 (80%)
2018-2019 UD Black Marks of Obsidian - Kompletní set
2018-2019 SOTT (1st & 2nd Edition)- 131/133 (99%)
2019-2020 Admirable Impressions (1st, 2nd, 3rd, 4th & 5th Edition) - 28/36 (78%)
Curtis McElhinney - 2xx/??? (xx%)
1992-1993 Pro Set - Kompletní set
2002-2003 UD MVP - 821/1021 (80%)
2018-2019 UD Black Marks of Obsidian - Kompletní set
2018-2019 SOTT (1st & 2nd Edition)- 131/133 (99%)
2019-2020 Admirable Impressions (1st, 2nd, 3rd, 4th & 5th Edition) - 28/36 (78%)
- Irbe
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem si nakonec ještě vyzvedl karty od marduka
a možná se mi ho podaří vzít k nám do týmu na hanspalku 

- Staal
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Haha,to sme zase nekde byli kluci. Malem sme dostali po hube ty kudrnata holko.
-
- Hvězda
Jak to tak poslouchám škoda že sme museli jít dřívStaal píše:Haha,to sme zase nekde byli kluci. Malem sme dostali po hube ty kudrnata holko.

No za chvíli sem nahodím pár fotek co sem nafotil

- Staal
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Hele ja to nevim,nejaka blba aura,kde jsem ja a Prochey,tak je pruser,ale tentokrat sme nic nedelali,to nejak samo.mira095 píše:Jak to tak poslouchám škoda že sme museli jít dřívStaal píše:Haha,to sme zase nekde byli kluci. Malem sme dostali po hube ty kudrnata holko.![]()
![]()
-
- Hvězda
Tj voleStaal píše:Hele ja to nevim,nejaka blba aura,kde jsem ja a Prochey,tak je pruser,ale tentokrat sme nic nedelali,to nejak samo.mira095 píše:Jak to tak poslouchám škoda že sme museli jít dřívStaal píše:Haha,to sme zase nekde byli kluci. Malem sme dostali po hube ty kudrnata holko.![]()
![]()

Tak teď už pár fotek:

Sorry Pavle

Já myslím, že pohodová akcička. Konečně jsem poznal i posledního kolegu admina jarosenka. Dále Michala, kterého jsem na PTH přehlídl nebo tam vůbec nebyl???
No a Pavlovo kolegu Davida. Přál bych Vám jet s těma dvěma z Prahy do Mostu. Jinak Pavlovo auto bych řídit nechtěl. To bylo kybicování.
Ani to vstávání v 5 ráno tentokrát tolik nevadilo a to nevím, kdy se mi naposledy podařilo v sobotu vstávat dřív než v 8. No nejspíš na PTH burze.
Na burze super program vyskládat zboží, rozdat domluvené karty příchozím, 4 hodiny prokecat, naložení zboží, luxusní obídek, boxík 2011-12 SP Authentic (ještě že mě dostihla nostalgie a vzal jsem právě ten). Po příjezdu hned rozbalovačka se ženou. No asi s ní budu otvírat boxy častějí, protože v jejím balíčku Brandon Saad (Chicago Blackhawks) Future Watch Patch /100 - 3 barvy.
Pokud budu mít důvěru velitele vozidla, tak snad budu jezdit pravidelně.

Na burze super program vyskládat zboží, rozdat domluvené karty příchozím, 4 hodiny prokecat, naložení zboží, luxusní obídek, boxík 2011-12 SP Authentic (ještě že mě dostihla nostalgie a vzal jsem právě ten). Po příjezdu hned rozbalovačka se ženou. No asi s ní budu otvírat boxy častějí, protože v jejím balíčku Brandon Saad (Chicago Blackhawks) Future Watch Patch /100 - 3 barvy.

Můžu s váma do Vršovic?Michal píše:Super burza kluci, rád jsem vás zase viděl a pokecal s vámi a obídek a následný útěk z něj byl taky vynikající!

Vzhledem k neoprávněné kritice příště bereme krabici navíc - což v praxi znamená nula volných míst
No, kybicování - David jezdí i po dálnici 90... to je fakt těžký ho nekybicovat
Ale je fakt, že naše debaty s Davidem, to je perla.... Hanse celkem lituju, ikdyž se snad i občas dobře bavil

No, kybicování - David jezdí i po dálnici 90... to je fakt těžký ho nekybicovat

Ale je fakt, že naše debaty s Davidem, to je perla.... Hanse celkem lituju, ikdyž se snad i občas dobře bavil

Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
-
- Hvězda

A mě nééé jo?Hans píše:Já myslím, že pohodová akcička. Konečně jsem poznal i posledního kolegu admina jarosenka. Dále Michala, kterého jsem na PTH přehlídl nebo tam vůbec nebyl???No a Pavlovo kolegu Davida. Přál bych Vám jet s těma dvěma z Prahy do Mostu. Jinak Pavlovo auto bych řídit nechtěl. To bylo kybicování.
Ani to vstávání v 5 ráno tentokrát tolik nevadilo a to nevím, kdy se mi naposledy podařilo v sobotu vstávat dřív než v 8. No nejspíš na PTH burze.
![]()

Né v pohodě, dokonce si mi sám od sebe donesl tu kartu, já sem ti to chtěl říct ale furt sem se k tobě něják nemohl dostat vždycky sem šel si prohlížet albumy tam sem strávil nějákej čas, pak se zase s někým zastavil a kecal. Takže fakt parádní burza.

No Míro u tebe se zastavím
Takovej milej kluk a na fŕo takový rejpal
A to je mu 17:-))))
Jinak Marty80 má moc milou a příjemnou paní a teda oba dva nevypadají na to, že by měli mít nějaký děti...
Rád bych tam taky někdy pokecal, ale fakt to nejde, snad kdyby třeba za mě zaskočil Hans

Takovej milej kluk a na fŕo takový rejpal

Jinak Marty80 má moc milou a příjemnou paní a teda oba dva nevypadají na to, že by měli mít nějaký děti...

Rád bych tam taky někdy pokecal, ale fakt to nejde, snad kdyby třeba za mě zaskočil Hans

Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
Což o to, já bych klidně zaskočil v případě, že po dobu záskoku bych stanovoval ceny boxů. 

-
- Hvězda
To mi teda řekni kde sem rejpal krom teď do Hanse?pavelbart píše:No Míro u tebe se zastavím![]()
Takovej milej kluk a na fŕo takový rejpalA to je mu 17:-))))

Míro jinak, tvoje andělská tvář se k tobě prostě nehodí
Hansi, příště to zkusíme:-)

- Irbe
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
No myslím, že jen co by se Pavel vrátil byly by všechny boxy rozbalenýHans píše:Což o to, já bych klidně zaskočil v případě, že po dobu záskoku bych stanovoval ceny boxů.

Naposledy upravil(a) Irbe dne sob 08. zář 2012 20:17:44, celkem upraveno 2 x.
-
- Hvězda
pavelbart píše:Míro jinak, tvoje andělská tvář se k tobě prostě nehodí![]()

Jo a jedinej, kdo by dostal do huby bych byl já. Staal by se na to ještě díval a baštil by pizzu, kterou si nesl. A Michal, kterýho jsem se vlastně zastával, by nevyndal ruce z kapes. Každopádně díky, že jste mě doprovodili na metro, kluci, i když nebýt Standishe, určitě byste mě tam nechali. 

Jenom to ne prosím, jsem extrémně nefotogenickej.mira095 píše:pavelbart píše:Míro jinak, tvoje andělská tvář se k tobě prostě nehodí![]()
Hansi, příště to zkusíme:-)Počkej Pavle příště si můj jedinej cíl s fotoaparátem
Ty Anthology - Hansi buď rád, žes je nevzal - já je kuchnul - hrůza... Ikdyž Jarosenko by měl radost z podpisu Leblanca na Pinnacle

tak burza byla opet perfektni teda co se lidstva tyce... z nektrtych cen mi sly oci kolem... Prochey nezklamal a zase si rejpnul...
No debatni krouzky opet skvele... hlavne venku s procheym, freddym a hansem...
diky moc lidi... jo a pavle ohledne miry s tebou spuhlasim
P.S Prochey, tramvaj me neprejela...

No matter where you play. You'll be forever Sabre!
#30 Miller Time #39 | #28 Latvian Locomotive - Zemgus Girgensons | #58 Sven Andrighetto
#30 Miller Time #39 | #28 Latvian Locomotive - Zemgus Girgensons | #58 Sven Andrighetto
Ale já jsem málem umřel... Pak by Tě to rouhání pěkně mrzelo.rmiller píše:
A neměla přejet Tebe, ale mě. Místo toho mě málem přejelo nějaký prase, resp. dvě prasata.
Naposledy upravil(a) PROCHEY dne sob 08. zář 2012 20:27:04, celkem upraveno 1 x.