PTH Burza: The Last Countdown
Re: PTH Burza: The Last Countdown
Já si beru půl stolu... A chci slíbenou věc z poslední burzy...
Jinak nejedu.

-
- Hvězda
- Kontaktovat uživatele:
Já dorazím na 100%, takže bych chtěla poprosit o půlku stolu. Už se na vás všechny moc těším a přivezu něco dobrýho na zub. 

Sbírám Tomáše Kaberleho: 268/?, Lukáše Mensatora: 31/?, Anže Kopitara 5/? a Václava Nedomanského 6/?

Rád přijedu a poprosil bych jedno místo na poker, pokud ještě zbylo 

Black Diamond 09/10 - Hardware Heroes 13/42, Double and Quadruple Diamonds, Die-Cuts
tak já si vezmu stůl na půl s míšou

No matter where you play. You'll be forever Sabre!
#30 Miller Time #39 | #28 Latvian Locomotive - Zemgus Girgensons | #58 Sven Andrighetto
#30 Miller Time #39 | #28 Latvian Locomotive - Zemgus Girgensons | #58 Sven Andrighetto
Millere, ty krájíš cibuli, ty si ani nesedneš
Prej s Míšou 

já myslel že bych měl u míši privilegie na dobroty co prinese

Pockej tie ja ti nerikal ze nebudu platit nac ta cibule ??
ale klidne ti pak pomuzu za slevu

Pockej tie ja ti nerikal ze nebudu platit nac ta cibule ??

- jarosenko
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Aaaaa že by gulášek??
Ideální jídlo pro hodně lidí a jídlo kterým nikdo nepohrdne 

Carey Price 531 cards Rookie Canadiens 523 cards Tomas Plekanec 382 cards Vincent Damphousse 151 cards Brendan Gallagher 149 cards
-
- Hvězda
- Kontaktovat uživatele:
Tak to jsem zvědavá co nám Tie naservíruje.

Sbírám Tomáše Kaberleho: 268/?, Lukáše Mensatora: 31/?, Anže Kopitara 5/? a Václava Nedomanského 6/?

já se ještě s Tiem dohodnu kdo nezaplatí vstupný bude otráven
a nebo se to nepovede a otraví se všichni ( to spáš
)

No lidi beze mne by to nešlo, uznejte
Samozřejmě pokud se nestane něco neočekávaného, tak na 100% přijedu. Začátek už v sedm? To je pokaždý dřív a dřív, no co pojedu dřívějším busem, kterej doufám nejede 1:52
Fotbal si samozřejmě zahraju mile rád a poker bych dal taky, tak doufám že nejdu s křížkem po funuse. Bude mi stačit půlka stolu, jenom Tie hlavně ne do rohu
Oběd? No na pizzu jsem se těšil a šel bych rád, ale je blbost se rozdělovat, takže pokud Tie uvaří něco jedlého, tak to risknu od něj. Jenom si to nějak nedokážu představit. To uklidíme alba, Pavel svůj stánek a místo toho se nanosej talíře a jídlo? No tomu řikám zábava, každopádně talíře umývat nebudu, doufám že bude fungovat myčka.
Vědomostní soutěž
Ty jo, doufám že to nedopadne jak předminule, kdy jsem skončil se slibným náskokem poslední. Každopádně se hodně na všechny i na nováčky hodně těším. 

Pomoc mi s mojí sbírkou! Karty, které sháním najdeš na mém WANTLISTu na odkazu níže:
http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... 11#p196211
http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... 11#p196211
Tome žádná odpověd... Čekám jak se vyjádříš, abych si mohl kdyžtak naplánovat něco jiného. 

Felipe, ty mě zničíš
To víš, že bude 

- Lukyn55
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
tak já teda nakonec taky dojedu.. počítejte se mnou na fotbal i na poker, teda doufám, že na pokeru je ještě místo
.. díky moc

RADEK DVOŘÁK, TOMÁŠ VINCOUR, LIBOR HÁJEK, BRNO COLLECTOR
Na to co budu brát s sebou mi půlečka stola bude bohatě stačit....
J.T.Miller - jakékoliv karty
Mike Richter
NYR memorabilia
Wantlisthttp://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =45&t=6183
Tradelisthttp://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =43&t=8130
Mike Richter
NYR memorabilia
Wantlisthttp://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =45&t=6183
Tradelisthttp://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =43&t=8130
a o co furt mezi vama de tie ??? 

S wrcéčkem i Pricem už to plánujeme, ale vidím to na šílenou akci ... z Ostravy 3:39 abysme byli v Praze na hlaváku aspoň v půl 8Irbe píše:Nazdar všichnijá také dorazím, ale o něco později tak kolem 11h máme ráno zápas na proseku. Jak dlouho se zdržím to zatím nevím jak dovolí manželka
jarosenko je jasnej mi přiveze hromadu karet
kdo další: wrc3 doufám, že dorazíš i s Pricem, Uphone přijeď taky, rád bych poznal konečně Hanse a Sugar Raye a třeba i Marty80, Moosee, Vasile byste taky mohli dorazit

VINCENT LECAVALIER 1221 | BRETT CONNOLLY 220 | 10-11 CROWN ROYALE 961/1433
Jde si zamluvit stůl až na místě? Nevím totiž 100%, jestli přijedu, příp. v kolik. Nakonec taky nevím jestli má stůl pro mě smysl. Zas tolik karet taky nemám...
Myslím, že místo ještě případně zbyde, takže se stolem na místě můžeš počítat. Nemohu ho ale slíbit stoprocentě, co když bude vyprodáno
Určitě ještě před burzou zveřejním seznam zabraných stolů a volné kapacity. Doufám, že doražíš 

Udělám co bude v mých silách, abych dorazil
Jen se mi bude šiknout popis cesty od autobusáku na ČM.

Kluci z Ostravy - tomu říkám sběratelé!! 3 39 vlak - to by mě zabilo. Zítra jednu v 6 ráno do Brna a už teď se netěším
Jinak teda nevím, jestli mám vůbec brát boxy, nebo bude stačit něco k jídlu. Moc toho udělat neumím, moje paní vaří perfektně, takže motivace moc není...Nicméně, kuře umím výborný, s brambůrkem - šťávička...jak Vás tak sleduju, mám dojem že by Vám to udělalo větší radost, než 50% sleva na boxy, kterou jsem původně plánoval. Ale když jinak nedáte, radši něco uvařím. A slevy necháme jako vždy.

Jinak teda nevím, jestli mám vůbec brát boxy, nebo bude stačit něco k jídlu. Moc toho udělat neumím, moje paní vaří perfektně, takže motivace moc není...Nicméně, kuře umím výborný, s brambůrkem - šťávička...jak Vás tak sleduju, mám dojem že by Vám to udělalo větší radost, než 50% sleva na boxy, kterou jsem původně plánoval. Ale když jinak nedáte, radši něco uvařím. A slevy necháme jako vždy.

Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.