Burza Praha

Informace o pořádaných burzách v České republice i na Slovensku
Odpovědět
pavelbart
Administrátor
Administrátor

Re: Burza Praha

Příspěvek od pavelbart »

icheius píše:
pavelbart píše:Do poznámky prosím - odvézt na burzu 3. 9. Díky :thumbup:
A když něco vemu dneska a budu to chtít vzít až na burzu v PTH ??
Prosím přes SZ co by to mělo být.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

Kubi12
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Kubi12 »

pavelbart píše:
Kubi12 píše:Dva dotazy:

Od kolika do kolika hodin je pozítří burza? A druhá otázka míří na Pavla ---> když si udělám objednávku na shopu jestli bude donášková služba na burzu? *rfl*
V 8:00.

Donáška samozřejmě ano, ale je potřeba objednávku udělat co nejdříve. Nejlépe dnes.

Člověče dřív než právě teď jsem tu objednávku nestihl udělat, přečetl jsem si tu odpověď až nyní. :shifty:
Jinak jestli je burza od 8:00, tak bych tam měl být mezi prvními :thumbup:
Pomoc mi s mojí sbírkou! Karty, které sháním najdeš na mém WANTLISTu na odkazu níže:
http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... 11#p196211

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Vše na burzu připraveno - i včetně opozdilce Kubiho :)
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

PROCHEY
Legenda
Legenda

Příspěvek od PROCHEY »

Tyo, tak dneska poprvé v životě na burzu. Sice to není ta všemi opěvovaná PTH, ale stejně.... ;-)

standish
Veterán
Veterán

Příspěvek od standish »

Taky jsem na to zvědavý, já jdu na burzu znovu po třinácti letech :-)

PROCHEY
Legenda
Legenda

Příspěvek od PROCHEY »

Rád bych se podíval i na PTH, ale to budu muset zarobit nějkej sa$h. Třeba to tý doby prodám jeden líste na Rangers :-)

Kubi12
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Kubi12 »

Takže mám za sebou první burzu jinde než v PTH, takže můžu porovnávat. Návštěvnost byla u Zábranských kapičku vyšší a to jak co se týče prodejců tak i nás kupců :) Prostory u Zábranských jsou opravdu o kousek větší než v PTH, ale rozhodně méně přívětivější. Na můj vkus dost temno a dost zahulýno. Nic proti kuřakům, ale když se nákláním nad albem s kartama a někdo mi fouká kouř přímo do držky tak to fakt nepotěší. Ty kafíčka tam různě na stolech s kartama, z těch jsem taky neměl dobrý pocit, při svém štěstí o nějakej hrnek škrtnu a veškeré karty v okolí budou na věky věku nepoužitelné. Musím přiznat že karet jsem sehnal víc než za všechny burzy v PTH a jsem dost rád že mi došli peníze, jinak bych toho domu vezl ještě víc :lol: Celková atmosféra rozhodně lepší na Tieho burzách a celkový zážitek taky o mnoho lepší, takže se těším na další burzu v PTH *gp* *gp*
Pomoc mi s mojí sbírkou! Karty, které sháním najdeš na mém WANTLISTu na odkazu níže:
http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... 11#p196211

ma-me
Veterán
Veterán

Příspěvek od ma-me »

Tak tomu se říká pech :yawn: Na dnešek jsem se těšil snad více než jako malý na Vánoce. Tou událostí byla samozřejmě burza a vydání série D.Haška. Události však byly proti. Jelikož jsem si chtěl odvézt větší zásilku a vezl jsem více peněz, řekl jsem si, že pojedu autem. To však nevydrželo a po cestě vypovědělo služby. Takže místo boxů jsem platil odtahovku a zůstaly mi akorát "oči pro pláč" :D No jo no...
https://www.blogsport.cz - Blog o hokejových kartách, sportu a sběratelství

standish
Veterán
Veterán

Příspěvek od standish »

Dnešní burza byla fajn, na jiné jsem sice dlouho nebyl, takže nemůžu srovnávat, ale byl jsem překvapen kolik tam bylo lidí a krásných karet :-) domů jsem si odnesl pár kousků Sakica, ale jinak se mi potvrdilo, že to co sbírám se u nás málokdy objevuje, snad jsem dnes nahodil udičku a příště už tam nějaké karty najdu :-)
Pěkná burza, trošku temná, ale díky za ní a musím uznat, že mají U Záranských výbornou Plzeň :-)

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

standish píše:Dnešní burza byla fajn, na jiné jsem sice dlouho nebyl, takže nemůžu srovnávat, ale byl jsem překvapen kolik tam bylo lidí a krásných karet :-) domů jsem si odnesl pár kousků Sakica, ale jinak se mi potvrdilo, že to co sbírám se u nás málokdy objevuje, snad jsem dnes nahodil udičku a příště už tam nějaké karty najdu :-)
Pěkná burza, trošku temná, ale díky za ní a musím uznat, že mají U Záranských výbornou Plzeň :-)
to se někdo má, když není vozem ;)
Mohu se jen omluvit, že nebylo více času popovídat. Pokud budete na PTH, tak tam bude snad více času.

Ma me - tak to je pešek...to se jen tak nevidí, ale zřejmě to znamená, že tam na tebe nečekaly ty 1/1 boxy ;)

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Ještě dodám, že jsme se tam sešli v celkem hojeném počtu kluci odtud z fóra a že jsme dobře pokecali. Prochey je správnej kolík :thumbup: A sympaticky na mě působil velice i Standish, stratos, Hcards - kterému jsem zapomněl vzít ty folie - sorry ještě jednou :thumbdown:
Po dlouhém době se ukázal Mapko, kterýho vždy rád vidím. A pak stálá sestava - Felipe, Kidder, Raid, Kubi...a snad jsem nikoho nezapomněl. Plus jeden kluk z Mostu, co nikdy na burze nebyl. A není ani tu - prý rychle napraví ;)

ma-me
Veterán
Veterán

Příspěvek od ma-me »

pavelbart píše:
Ma me - tak to je pešek...to se jen tak nevidí, ale zřejmě to znamená, že tam na tebe nečekaly ty 1/1 boxy ;)
No jo no, když smůla, tak pořádná, nenadělám nic a chleba levnější nebude, tak to snad přežiju :D alespoň tomu pevně věřím...
https://www.blogsport.cz - Blog o hokejových kartách, sportu a sběratelství

rmiller
Legenda
Legenda

Příspěvek od rmiller »

no jo chyběl vám tam starej dobrej Miller :D :D ale hold jsem na mizině ale ty karty budou stat za to :D ( P.S Pavle snad to dorazí :D)
A s Mapkem jsem se setkal osobně jel jsem za ním do jeho nového království jeho karty je něco neskutečnýho !!! Opravdu Hrozně sympatický člověk :D a Pája to je kartičkářský táta :D :D snad se sejdem na pth :D ( ale abych měl na karty budu bez Pizzy, takže si zamlouvám všechny ty veky s bylinkovim máslem *rfl* *rfl* *rfl* *rfl* *rfl* *rfl* ) :clap:
No matter where you play. You'll be forever Sabre!
#30 Miller Time #39 | #28 Latvian Locomotive - Zemgus Girgensons | #58 Sven Andrighetto

standish
Veterán
Veterán

Příspěvek od standish »

pavelbart píše: A sympaticky na mě působil velice i Standish
:D to nevím jak jsem dokázal, motal jsem se tam jak špína v kýblu a koumal, kde bych co ukořistil :-)
Co se týká burzy PTH, tak s největší pravděpodobností nedorazím, ale k Zábranským se v říjnu zase chystám.

rmiller
Legenda
Legenda

Příspěvek od rmiller »

Standish to je škoda u zábranských to je 70% horší než PTH...
#30 Miller Time #39 | #28 Latvian Locomotive - Zemgus Girgensons | #58 Sven Andrighetto

standish
Veterán
Veterán

Příspěvek od standish »

rmiller píše:Standish to je škoda u zábranských to je 70% horší než PTH...
Nepochybuju, že v PTH je to daleko lepší, podle toho jak o té burze všichni básníte, ale bohužel zrovna ten víkend okolo 24.9. budu mimo Prahu. :-(

rmiller
Legenda
Legenda

Příspěvek od rmiller »

aha skoda ...

PROCHEY
Legenda
Legenda

Příspěvek od PROCHEY »

Takže ke včerejší burze. Jsem moc rád, že jsem jel. Až na to přítmí to byl fakt super. Především proto, že jsem poznal pár bezva týpků: Pavla, Raid3na, Felipeho, myslím, že se tam mihnul i Tabaraci a pak toho, jak se o něm zmiňoval už Pavel, co není na fóru. S tím jsem celkem dobře pokecal :-) Ostatně se všema jsem dobře pokecal. Nakonec mě Kidder donutil zamyslet se nad tím, jestli se pojedu mrknout na PTH. Upřímně, zkusím proto udělat maximum, i když jsem to původně neměl v plánu. Přes dobrou zábavu u Pavlikova stolu mě tak nějak přešla chuť obcházet okolní stánkaře, takže jsem toho ani moc nepořídil. Hlavním cílem bylo stejně poznat lidi, vidět burzu a vyzvednout si nějaký věci. Tak snad brzy naviděnou, chlapi! :-)

hcards
Opora
Opora

Příspěvek od hcards »

rmiller píše:Standish to je škoda u zábranských to je 70% horší než PTH...

Burza u Zábranských je jiná a chodí tam jiní lidé, ale kuli tomu předci není horší!
O-pee-chee,O-pee-chee, fotbalové karty - podpisovky a také ještě O-pee-chee především paralelky. :)

rmiller
Legenda
Legenda

Příspěvek od rmiller »

je tam zahulýno, zatmaveno a karty jsou tam o 60% dražší... a pokud tam nejsou lidi z fora jsou tam taky mnohem horší lidé .

Odpovědět

Zpět na „Burzy“