Celkově super za mě 9 / 10 .

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
UD Extended nejdřív 22 / 23 , v boxu jsem chytil jednu / 100 exclusivku což je úspěch a takovej příjemnej bonus pro mě , zdaleka nejsou v každym boxu a ještě jednu limitovanou kartu SPX RC K.Marchenko / 250 a spoustu krásných insertů , moc se mi líbí 08 /09 retro YG naprosto skvělý karty škoda že je jenom jedna na box , zase super jméno pro mě M.Maccelli . Pro mě jedna z mála UD sérií kterou hodnotim 9 / 10 .

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A dva boxy nových UD EXTENDED 23 / 24 , mě tady mrzí jenom že není 6 těch klasických Young Guns na box a tudíž se mi snížila šance na YG Coolyho nebo Fantiliho , ty jsem neměl bohužel ,ale zase hoodně potěšila ta Deluxe / 250 YG Martina Pospíšila , v druhym boxu dvě limitovaný karty zase jedna deluxe / 250 a jedna / 1000 UD3 , boxy jsou fakt nabušený krásnýma , zajímavýma insertama . Parádní série .A ještě jedno menší mínus je že jsem měl až na jeden balíček v tom druhym boxů naprosto stejný řadovky , ale jinak pro mě to samí jako u 22 / 23 série 9 / 10
BOX 1

BOX 2