Tento box se u mě objevil po výhře z razzu, kde se mi ho povedlo získat za 250,- Kč, no nebudu lhát, chvilku člověk nad prodejem přemýšlel, ale jelikož se poslední rok zaměřuji na podpisy top 100 nejlepších hráčů NHL, tak nakonec nebylo moc nad čím přemýšlet… checklist je těmito jmény totiž přímo nabitý.
Dříve jsem měl proti Leaf větší výhrady, ale při současných cenách boxů od UD (a nemusíme se ani tak bavit o důvodech, jako spíše o reálných číslech) Leaf nabízí zajímavou možnost, jak získat podpisy legend NHL za velmi zajímavé ceny, samozřejmě za cenu chybějících log, což je ale poněkud vykompenzováno cenou.
1.KARTA

Jméno vcelku známé, buyback… pro mě jednoduše výplň boxu, kvůli tomu jsem do toho nešel
2.KARTA

Dvojka draftu v roce 1980, velmi solidní kariéra, 1/1 karta… ale stále mě nechává chladným, jdu si prostě pro podpisy, jdeme dál
3.KARTA
ČLEN SÍNĚ SLÁVY
LEGENDA RED WINGS
DRŽITEL MAURICE RICHARD TROPHY

Ano, tahle karta mě velmi, velmi potěšila! Není sice přímo do sbírky, ale což o to, jméno je to super a přesně toto je důvod, proč jsem si box kupoval
4.KARTA MĚ VŠAK NAPROSTO ŠOKOVALA
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
PŘÍMO DO SBÍRKY
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Chybí této kartě vlastně logo? Podle mě vůbec, vzhledově opravdu krásná karta, která mi neskutečně udělala radost.
Box byl neskutečně super, jsem maximálně spokojen.
Jágr zůstává doma, zbytek je na výměnu/prodej