K boxu jsem bral ještě jeden balíček kanadských "Timmies" jen tak pro zábavu...
Tak jako tak se mi moc líbí design řadových karet a i když se mi původně Young Guns příliš nezamlouvaly, tak naživo jsou moc pěkné.
Perfektní jsou i karty Honor Roll a duhové Electromagnetic, které věřím, že nesednou každému. Na druhou stranu se mi moc nezamlouvají Hundo P a "ty proklaté portréty".
Trochu mě mrzí, že jsem si nevyloupl alespoň řadovku Elvise. Mám ale radost z Rookie Retrospective Vítka Vaněčka, což je bohužel jediná karta, která zůstává u mě.
Sečteno podtrženo, čert vem, že box nepatří k těm nejlepším, break jsem si moc užil.
Tim Horton's Team Canada
Balíček splnil tak nějak všechno, co jsem očekával. Krásné, blyštivé řadovky s hvězdami světového hokej + moc pěkný insert.
Upřímně mi spadla čelist - insert Championship Medals je naživo opravdu nádherný, snad bych doufal jen v lepší jméno než Marie-Philip Poulinová. Pro Kanaďany legenda ženského hokeje, v Česku víceméně neznámá.
Tak jako tak zábavný balíček, který opět ukazuje, že i s levným balíčkem se dá užít spousta zábavy

French + Clear Cut

Dazzlers Blue

Electromagnetic

Hundo P

Debut Dates

UD Portraits

Honor Roll

Rookie Retrospective

UD Canvas

Young Guns + Young Guns UD Canvas

stejně jako loni Francík na YG. Za Filipa Gustavssona
  stejně jako loni Francík na YG. Za Filipa Gustavssona   

Jako karty typu Elektromagnetic, to je vážně příšernost.... Řadím je k zoufalství typu Full Force - Thermal nebo The Cup - Overshadow
 Jako karty typu Elektromagnetic, to je vážně příšernost.... Řadím je k zoufalství typu Full Force - Thermal nebo The Cup - Overshadow