2018-19 UD Series 2 Hockey Feed box

Boxy otevřené sběrateli v měsíci březnu 2021.
Odpovědět
Bianconero
Legenda
Legenda

2018-19 UD Series 2 Hockey Feed box

Příspěvek od Bianconero »

V době covidové, resp. v době, kdy jsem byl nucen setrvat v karanténě, jsem si otevřel další z mnoha variant produktu 2018-19 UD Series 2, a sice Feed box. Musím říct, že mě tento box "nakrmil" vrchovatou procí zábavy a karet.

Obrázek

Obligátní portrétovky.

Obrázek

Následují Updaty karty OPC včetně jejich paralelních verzí.

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Canvasky (tady se omlouvám za pofidérnější kvalitu).

Obrázek

Krásná Canvaska Stana Mikity. *prty*

Obrázek

Kousek hadříku...

Obrázek

...a jdeme na Young Guns.

Obrázek

Obrázek

A nakonec tam bylo jedno z těch TOP jmen. Nejvíc jsem chtěl Cartera Harta, pak Andreje Svechnikova a třetího v pořadí Bradyho Tkachuka. Byť jsem ho měl ve svém osobním žebříčku "až jako třetího", jsem ohromně rád, že tam padl. *drink*

Obrázek

Tento box mě náramně bavil a okamžitě bych tuto "Feed" verzi doporučil každému začínajícímu sběrateli nebo jako dárek pro malého sběratele. Z boxu se poskládá celý base set, dostanete 9 Young Guns a navrch spousta dalších insertů. Za 2699 Kč? Luxus. Pokud Pavel na hokej-karty.cz, odkud jsem ho bral, přidá i jiné UD Series ročníky, rád do nich půjdu. Zábava náramná.

Všechny karty už jsou nyní k dispozici v mé osobní nabídce na Absolute Card Collector - odkaz přikládám - https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 34b171beec. Kdyby někdo něco, tak vše z tohoto boxu půjde skrze Absolute.

Mějte se a loučím se opět slovy Marka Bátly, hlavně se bavte kartami. *drink*
Let them hate. Just make sure they spell your name right.

Maurice Richard
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Re: 2018-19 UD Series 2 Hockey Feed box

Příspěvek od Maurice Richard »

Mikita je Bombice!!!
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.

Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Březen/March 2021“