Po delší době jsem si pořídil další boxík. Sbírám MVP 19/20 a strašně moc se mi líbí inserty 20th Anniversary Silver Script, které se snažím dát dohromady. A když se na eshopu objevil box původních MVP 99/00, musel jsem koupit.
Chtěl jsem původně natočit z otevírání video, ale nakonec jsem se na to vykašlal. A udělal jsem dobře. Box jsem otevíral přes dva dny, takže by na to asi nikdo nekoukal

Tak začneme - 36 balíčků po 10ti kartách

Base Karty - Výběr pouze českých hráčů, je jich tam docela dost. Podařil se mi seskládat celý base set

Prospekty - Taky docela dost českých jmen

Paralelky Silver Script - Pro mě úplně Top karty. Pokusím se je také vysbírat komplet, základ je myslím si slušný

Přesuneme se k insertům, kterých se povedlo také dost
Stanley Cup Talent - Vkládání 1:5 , 20 karet v setu. Jména super, blýskavý vzhled, půlka skoro vysbíraná

Cup Contenders - Vkládání 1:9, 10 karet v setu. Další krásny karty, škoda chybějící barvy na horní hraně u Gomeze

Golden Memories - Vkládání 1:14, 10 karet v setu. Co jméno, to legenda. A i Jarouš se povedl

Second Season Snipers - Vkládání 1:28, 12 karet v setu. Opět se povedl Jarouš

Clutch Performers - Vkládání 1:28, 10 karet v setu. Nejkrásnější inserty. Ten holografický efekt v pozadí je TOP. A jména luxus. Tady asi nejde chytit špatné jméno

Poslední dvě karty, které se povedly vytáhnout z boxu. Podle vkládání se nevytahují z každého boxu. Mě se však povedly.
Playoff Heroes - Vkládání 1:84
ProSign - Vkládání 1:144 - Ano povedl se i podpis a jméno taky není nejhorší

Takže za mě úplná spokojenost. Za cenu do 2000kč za box nádherný karty, skoro všechny v TOP stavu. Takže doporučuji tenhle produkt.
Díky za pozornost a za šťastnou ruku, co mi vybrala v Litvínově box