Info o boxu:
36 balíčků v boxu/6 karet v balíčku
V každém balíčku je paralelní karta. V boxu se nacházejí různé inzerty jako Warriors of Ice 1:6 balíčkům, nálepky vybraných hráčů Stick-ums 1:4 balíčkům nebo tetování Badge of Honor 1:6 balíčkům, Choice Rookies 1:2 balíčkům, Three Star Selections, Prime Choice Reserve - 1:36, CupQuest - Blue, Green a Red úrovně - 1:9.
Tak dost bylo keců jdeme na to...
CZ/SK

BRANKÁŘI

HVĚZDY

NOVÁČČI

STICK – UMS

TETOVAČKY

THREE STAR SELECTIONS

Wariors of Ice

a teď to nejlepší
5. místo

4. místo

3.místo

2. místo

1. místo

Box hodnotím velice dobře, některé cíle byly splněny některé ne. Do base setu mi pár karet stále chybí...nováčků jsem v boxu měl celkem dost, ale byli to duplikáty k prvnímu boxu. Štěstí jsem neměl ani s Three Stars Selections Choice Reverse všechny už mám. Inzerty Warriors of Ice - je jich jen 6 takže je všechny sesbíráte z každého boxu. Pár karet se mi povedlo udat do vedlejších sbírek golmanů a hvězd NHL. Osobně mám velice rád karty ve stylu Three Star Selections nebo třeba jako jsou ve Score 13-14 Team Leaders atp. CupQuesty v minulém boxu jsem měl jednu 3rd jednu 2nd a dvě 1st. Tady byly dvě 2nd a dvě 1st. Škoda těšil jsem se na zelenou barvu...ale největší radost mám ze Židlického...krásně jsem to chytil a samozřejmě zůstává doma. Jinak se koukněte i na můj minulý break a ohodnoťte který box byl lepší...
Předchozí box
http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.php?f=246&t=16440
Děkuju mějte se pěkně
Kdyby se někomu něco hodilo ozvěte se mi.