retrobreak (část 4) - mix boxů, balíčků a plechovky

Boxy otevřené sběrateli v měsíci červnu 2020.
Odpovědět
scarf
Zkušený
Zkušený

retrobreak (část 4) - mix boxů, balíčků a plechovky

Příspěvek od scarf »

Ahoj všem sběratelům,

4. část retrobreaku se nesla v mixu produktů, které jsem ještě nikdy nerozbaloval - složení bylo následující:
balíčky
1x Paramount
3x 1997-98 Upper Deck McDonald's - Ice
1x 99-00 UD Ovation
1x 02-03 UD Portraits
2x 99-00 UD PowerDeck
02-03 Crown Royale

boxy
1x 95-96 Summit
1x 97-98 Invincible
1x 97-98 Dynagon

plechovka
07-08 Sweet Shot
Obrázek

První šel na řadu box 95-96 Summit - jelikož se jednalo o retail, tak jsem nemohl mít šanci na Artist's Proof, ale i tak mě tento box neuvěřitelně mile překvapil, jelikož se povedly 2 karty mimo garantované plnění GM Choice a In the Crease - oboje cca 1 karta na dva boxy
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

následně jsem přešel na balíčky, což je úplně jiná disciplína než rozbalovat box s určitou garancí hitů - může to být jak totál propadák, tak i neskutečná paráda...
Obrázek
Obrázek

povedl se pouze jediný čech *nevim*
Obrázek

Obrázek
Obrázek

následoval box 97-98 Invincible - na tyto karty jsem se osobně obrovsky těšil, ale za mě obsah boxu slabší, myslím, že se jednalo taktéž o retail box (36 balíčků po 3 kartách)...
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

jako poslední box jsem měl připravený box 97-98 Dynagon - zde naopak panuje spokojenost s obsahem a otevíračka tohoto produktu mě dost bavila
Obrázek
Obrázek
Obrázek

dvojičky - za mě velmi dobrý nápad - dávají tomuto produktu další rozměr
Obrázek

to nejlepší z boxu - karta Trevora Kidda je jedna na 2 boxy no a karta Jaryna je naživo parádní a uzavírá pomyslnou nejlepší devítku karet tohoto breaku - trochu už předbíhám
Obrázek

jako poslední na řadu šla plechovka 07-08 Sweet Shot - viděl jsem pár otevíraček a ve většině případů se jednalo a průšvih a bohužel ani mě to neminulo - jednalo se rozhodně o nejslabší produkt z této otevíračky, na které s trochou nadsázky byla nejlepší ta plechovka Roye
Obrázek
Obrázek

to by mělo být vše...... no samozřejmě, že ještě není........ mám tu pro vás best 8 karet

na 8. místě se umístila tato paráda, nikdy předtím jsem tuto kartu (cédéčko) neviděl a navíc můj obrovský oblíbenec - co víc si přát...
Obrázek

na 7. místě se umístila karta, kterou jsem si velmi přál - bohužel s jiným jménem, ale i tak na pohodu
Obrázek

na 6. místě se umístil sám největší a božský Wayne, z jednoho balíčku 02-03 Portraits si myslím, že slušný počin (poměr vkládání je 1/24 balíčkům)
Obrázek

na 5. místě se umístila asi nejkrásnější karta z celého breaku a jak mám rád dvojičky a trojičky, tak tato karta splňuje úplně vše a jmenovitě to nemá cenu ani komentovat
Obrázek
Obrázek

na bramborové pozici karta designově krásná, hard podpis a jméno na pohodu
Obrázek

na třetím fleku se umístil pan kapitán a jeden ze 4 důvodů, proč bych označil box 95-96 Summit za best of...
Obrázek

na druhém místě asi největší důvod proč mě Summitky naprosto uchvátily - protože Hašan je prostě jen jeden
Obrázek

mno a co by se mohlo objevit na prvním místě, když už jsme tu měli Jaryna, Dominátora, Steveho a Grétzu je tu minimálně ještě jedno jméno, které by si to zasloužilo..... pan Bobby Orr a vylepšená verze cédečka, prostě paráda
Obrázek

Otevíračka byla masakrálně dlouhá, ale božíííííí. Pokud bych měl zhodnotit produkty, tak za mě určitě nejlepší 95-96 Summit, na druhém fleku 97-98 Dynagon, třetí 10 balíčků, bramborový flek 97-98 Invincible a na posledním fleku s dalekým odstupem za všemi plechovečka.
Díky za pozornost a brzy pokračovačka...

Jirzik-ACS
Hvězda
Hvězda

Re: retrobreak (část 4) - mix boxů, balíčků a plechovky

Příspěvek od Jirzik-ACS »

pecka pecka pecka. moc pěkně podanej brejk a hlavně parádní retro. to byla ňamka:)
dík za brejk!!! *ano*
Mike Modano!!!

Steffa
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Steffa »

Ahoj Petře, vybral si perfektní boxy, obsah super, jen zkus příště vytáhnout zase nějakého Fedorova *rfl* těším se na pokračování *mrk*
Sergei Fedorov - 764/1135
Patrik Štefan - 256/639

freddy-NJD26
Legenda
Legenda

Příspěvek od freddy-NJD26 »

Pises , vylepsena verze CDcka .....???

V cem je lepsi ? ...je vic druhu ? ( U ORRA tam vidim jen rozdil , ze tam je napsany - TIMECAPSULE)
Patrik Eliáš - 1 275ks

Omerta
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Omerta »

freddy-NJD26 píše:Pises , vylepsena verze CDcka .....???

V cem je lepsi ? ...je vic druhu ? ( U ORRA tam vidim jen rozdil , ze tam je napsany - TIMECAPSULE)

Jsou 2 verze CDček: základní (20 jmen) a Time Capsule (8 jmen), jakej je mezi nima ale rozdíl ti neřeknu, tu "paralelku" nemám ani jednu.....

.... čímž se dostávám k jádru pudla, POKUD BY BYLO BOBBYHO CÉDO VOLNÝ, TAK BERU :)

Za mně jinak famózní rozbalovačka, plná nádherných karet. Jenom trochu škoda těch tmavých fotek

:thumbup:
Ray Bourque - 1046
Bobby Orr - 167
02-03 SPx Winning Materials Silver - 30/35
OFS - Immortals - 49/75
Boston Hard Signatures - 157
Tomáš Rolinek (PCE) - 15
Kompletní Wantlist
Tipuj s námi na NHL, MLB, NFL, UCL a NBA --> Stanley Cup tip

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

Taky se musím přidat super rozbalovačka parádní výběr boxu . *gp*
Obrázek

hokejcards
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od hokejcards »

možná blbá otázka, ale vždy mi tato mini CD kladla otázku, zda jdou vůbec spustit a co na nich případně je? díky :)
Obrázek

Dampa17
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dampa17 »

spustit jdou, nebo aspoň šly a pokud si to dobře pamatuju, tak je tam krátký video a statistiky hráče platný samozřejmě v době vydání ... pár jich doma mám, tuhle sérii jsem měl rád, ale už jsem to dlouho nezkoušel, takže už si přesně nepamatuju formát a podobně ... jinak ten Orr, ale i ostatní karty jsou moc pěkný :thumbup:

Odpovědět

Zpět na „Červen/June 2020“