4. část retrobreaku se nesla v mixu produktů, které jsem ještě nikdy nerozbaloval - složení bylo následující:
balíčky
1x Paramount
3x 1997-98 Upper Deck McDonald's - Ice
1x 99-00 UD Ovation
1x 02-03 UD Portraits
2x 99-00 UD PowerDeck
02-03 Crown Royale
boxy
1x 95-96 Summit
1x 97-98 Invincible
1x 97-98 Dynagon
plechovka
07-08 Sweet Shot

První šel na řadu box 95-96 Summit - jelikož se jednalo o retail, tak jsem nemohl mít šanci na Artist's Proof, ale i tak mě tento box neuvěřitelně mile překvapil, jelikož se povedly 2 karty mimo garantované plnění GM Choice a In the Crease - oboje cca 1 karta na dva boxy

následně jsem přešel na balíčky, což je úplně jiná disciplína než rozbalovat box s určitou garancí hitů - může to být jak totál propadák, tak i neskutečná paráda...

povedl se pouze jediný čech

následoval box 97-98 Invincible - na tyto karty jsem se osobně obrovsky těšil, ale za mě obsah boxu slabší, myslím, že se jednalo taktéž o retail box (36 balíčků po 3 kartách)...

jako poslední box jsem měl připravený box 97-98 Dynagon - zde naopak panuje spokojenost s obsahem a otevíračka tohoto produktu mě dost bavila

dvojičky - za mě velmi dobrý nápad - dávají tomuto produktu další rozměr

to nejlepší z boxu - karta Trevora Kidda je jedna na 2 boxy no a karta Jaryna je naživo parádní a uzavírá pomyslnou nejlepší devítku karet tohoto breaku - trochu už předbíhám

jako poslední na řadu šla plechovka 07-08 Sweet Shot - viděl jsem pár otevíraček a ve většině případů se jednalo a průšvih a bohužel ani mě to neminulo - jednalo se rozhodně o nejslabší produkt z této otevíračky, na které s trochou nadsázky byla nejlepší ta plechovka Roye

to by mělo být vše...... no samozřejmě, že ještě není........ mám tu pro vás best 8 karet
na 8. místě se umístila tato paráda, nikdy předtím jsem tuto kartu (cédéčko) neviděl a navíc můj obrovský oblíbenec - co víc si přát...

na 7. místě se umístila karta, kterou jsem si velmi přál - bohužel s jiným jménem, ale i tak na pohodu

na 6. místě se umístil sám největší a božský Wayne, z jednoho balíčku 02-03 Portraits si myslím, že slušný počin (poměr vkládání je 1/24 balíčkům)

na 5. místě se umístila asi nejkrásnější karta z celého breaku a jak mám rád dvojičky a trojičky, tak tato karta splňuje úplně vše a jmenovitě to nemá cenu ani komentovat

na bramborové pozici karta designově krásná, hard podpis a jméno na pohodu

na třetím fleku se umístil pan kapitán a jeden ze 4 důvodů, proč bych označil box 95-96 Summit za best of...

na druhém místě asi největší důvod proč mě Summitky naprosto uchvátily - protože Hašan je prostě jen jeden

mno a co by se mohlo objevit na prvním místě, když už jsme tu měli Jaryna, Dominátora, Steveho a Grétzu je tu minimálně ještě jedno jméno, které by si to zasloužilo..... pan Bobby Orr a vylepšená verze cédečka, prostě paráda

Otevíračka byla masakrálně dlouhá, ale božíííííí. Pokud bych měl zhodnotit produkty, tak za mě určitě nejlepší 95-96 Summit, na druhém fleku 97-98 Dynagon, třetí 10 balíčků, bramborový flek 97-98 Invincible a na posledním fleku s dalekým odstupem za všemi plechovečka.
Díky za pozornost a brzy pokračovačka...