Donruss 10/11 Hobby - GOLD Break pro uživatele ACC

Boxy otevřené sběrateli v měsíci dubnu 2020.
Odpovědět
TwentyTwo
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Donruss 10/11 Hobby - GOLD Break pro uživatele ACC

Příspěvek od TwentyTwo »

Jako další GOLD break si uživatelé vybrali box Donruss 10/11 Hobby. To je série, která byla mezi prvními hokejovými sériemi od Panini a já si vzpomínám, že nebyla přijata moc pozitivně, ale časy se mění a když Panini nemáme, tak nám chybí :) Box, který by měl obsahovat 2 hity a to buď memo nebo i podpis. V té době drahé RC Hall, Eberleho, Seguina a Subbana jsou lákadlem této série. Najde se tu i pár pěkných insertů. Přidávám video z celého break, pokud jste ještě neviděli.

a dále už obrázky

Rated Rookies
Jména v checklistu lákavá. Nám se povedl Skinner a Schenn.

Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek Obrázek

Press Proof
Jedna na box v limitu /100

Obrázek

Boys of Winter
Takový jednoduchý inser, který má i paralelní varianty. Nám se povedl Smyth a pěkný Prime Theodora /100

Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek
Obrázek

The Ultimate Draft
Pěkná jména

Obrázek Obrázek

Tough Times
Insert pro "tvrďáky"

Obrázek

Ice Kings
Za mě jeden z nejhezčích celé série. Canvas styl. Nejednou jsem přemýšlel si ho sesbírat. Navíc Cheevers na něm vypadá luxusně

Obrázek

Les Gardiens
A parádní plastový insert s ještě lepším jménem. Bohužel na skenu tak nevinikne, takže stejně budete muset kouknout na video :D

Obrázek

Jo a vítezem celého boxu se stává:

.

.

.

.

.

.

.

Obrázek

naštěstí tam byl ještě tento pán z Twin Peaks. Děkuji Jendovi za objasnění. Já ho hned nepoznal a to není tak dlouho, co jsem koukal na seriál.

Obrázek

Všem účastníkům breaku jsem ještě nachystal malé překvápko v podobě balíčku Be A Player 2006/2007, který garantuje jednu podpisovku:

Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek

Děkuji za pozornost a těším se na další breaky ... teď toho bude více :)

DzEjDy
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Re: Donruss 10/11 Hobby - GOLD Break pro uživatele ACC

Příspěvek od DzEjDy »

Pamatuji si, že když jsem kdysi tyhle Donruss otevíral jako novinku, tak jsem tam měl jako hlavní hit toho Ontkeana na podepsaný verzi, což prostě nechceš no. Ale alespoň místo Biebera to u mě vyhrála FotG s Pamelou... *rfl*

Obrázek
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Duben/April 2020“