jakožto milovník boxů a karet z devadesátek a milénia jsem si pořídil několik boxů z této doby a rád bych se tu s vámi podělil o výsledek breaku. Složení boxů pro první část rozbalovačky bylo následující: 01-02 Vanguard, 99-00 Stadium Club, 99-00 SPx, 00-01 SP Authentic a 04-05 SP Authentic. Z každé série jsem nafotil i karty hvězd, brankářů a CZ/SK hráčů - bude se na co dívat

Jako první šel na řadu box 01-02 Vanguard - dle mého názoru velmi povedené řadovky, zajímavé inserty, 2 garantované double jersey karty a možnost vytáhnout zajímavé limitace paralelních karet...

výše uvedené podtrhuje insert Patricka Roye na V-Team, double jersey s Romanem Turkem a insert Stonewallers s poměrem vkládání 1:49 balíčkům

Jako druhý šel na řadu box 99-00 Stadium Club - dle mého názoru obsah tohoto boxu přesně vystihuje, že za málo peněz se zde objevuje hodně muziky

U těchto karet musím vyzdvihnout navíc krásné záběry na kartách, paralelky se super jmény a nádherný insert eyes of the game

třetím v pořadí byl box 99-00 SPx - box s nádhernými řadovkami a inserty, možnost nalézt paralelní verze v limitu /100 a /1

krom výše zmíněného se zde objevuje i několik insertů Wayna

čtvrtým v pořadí byl box 00-01 SP Authentic - box, který mě svým obsahem velmi lákal a zajímal (nádherné inserty, hard podpisovka)

Future watch v československém podání...

parádní inserty jak vzhledově, tak i jmenovitě

no a hit boxu, který je mi prostě souzen - na Davida Legwanda mám při otevírání boxů z této doby prostě štěstí...

jako poslední šel na řadu box 04-05 - box obsahující all stars subset a hlavně garantované 2 podpisovky a jeden buyback

3x Future Watch, ale jména mi moc neříkají, tak jsem k nim přidal ještě kartu Mira Šatana

karty all stars jsou dle mého názoru parádním nápadem

podpisovečka se alespoň pro mě jmenovitě tady povedla, jelikož Ed Jovanovski patří mezi mé oblíbence

Bystřejším z vás určitě neuniklo, že pár karet se ve výše uvedené prezentaci ještě neobjevilo, tzn. jdeme na TOP 5 karet z breaku...
na 5 fleku se umístila tato paráda v limitu 38

na 4 fleku se umístila double jersey ve složení:
Robert Lang

Mario Lemieux

na 3 fleku se umístila vzhledově nejkrásnější karta celého breaku
.
.
.
.
v limitu 100
.
.
.
.
.
jméno, které poslední dobou tahám poměrně často
.
.
.
.
.
.
Mááárty Turco

na druhém fleku se umístila karta, o které jsem původně neveděl, že se zde vůbec může nacházet
.
.
.
.
.
někdo z vás by jí umístil na 1. místo
.
.
.
.
.
.
.
.
a to už jen z toho faktu, že se jedná o 1/1
.
.
.
.
.
.
.
.
i když je to Printing Plate - Alexei Kovalev

no a kdo se tedy stal pomyslným vítězem breaku?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
karta je podepsaná
.
.
.
.
.
.
hard
.
.
.
.
.
.
jedná se o buyback
.
.
.
.
.
.
.
legenda Red Wings
.
.
.
.
.
.
pan Steve Yzerman

a takhle vypadají tři krásky pospolu

Break jsem si nesmírně užil a myslím, že se vydařil na výbornou. Všech top 5 karet zůstává doma. V pátek bude pokračovačka, tentokrát ve složení 99-00 Victory Ultimate a 2x box 03-04 SPx.
Díky za pozornost.