retrobreak (část 1) - 5 boxů

Boxy otevřené sběrateli v měsíci březnu 2020.
Odpovědět
scarf
Zkušený
Zkušený

retrobreak (část 1) - 5 boxů

Příspěvek od scarf »

Ahoj všem sběratelům,
jakožto milovník boxů a karet z devadesátek a milénia jsem si pořídil několik boxů z této doby a rád bych se tu s vámi podělil o výsledek breaku. Složení boxů pro první část rozbalovačky bylo následující: 01-02 Vanguard, 99-00 Stadium Club, 99-00 SPx, 00-01 SP Authentic a 04-05 SP Authentic. Z každé série jsem nafotil i karty hvězd, brankářů a CZ/SK hráčů - bude se na co dívat *what*

Obrázek

Jako první šel na řadu box 01-02 Vanguard - dle mého názoru velmi povedené řadovky, zajímavé inserty, 2 garantované double jersey karty a možnost vytáhnout zajímavé limitace paralelních karet...
Obrázek
Obrázek
Obrázek

výše uvedené podtrhuje insert Patricka Roye na V-Team, double jersey s Romanem Turkem a insert Stonewallers s poměrem vkládání 1:49 balíčkům
Obrázek

Jako druhý šel na řadu box 99-00 Stadium Club - dle mého názoru obsah tohoto boxu přesně vystihuje, že za málo peněz se zde objevuje hodně muziky
Obrázek
Obrázek
Obrázek

U těchto karet musím vyzdvihnout navíc krásné záběry na kartách, paralelky se super jmény a nádherný insert eyes of the game
Obrázek
Obrázek

třetím v pořadí byl box 99-00 SPx - box s nádhernými řadovkami a inserty, možnost nalézt paralelní verze v limitu /100 a /1
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Obrázek
Obrázek

krom výše zmíněného se zde objevuje i několik insertů Wayna
Obrázek

čtvrtým v pořadí byl box 00-01 SP Authentic - box, který mě svým obsahem velmi lákal a zajímal (nádherné inserty, hard podpisovka)
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Future watch v československém podání...
Obrázek

parádní inserty jak vzhledově, tak i jmenovitě
Obrázek

no a hit boxu, který je mi prostě souzen - na Davida Legwanda mám při otevírání boxů z této doby prostě štěstí...
Obrázek

jako poslední šel na řadu box 04-05 - box obsahující all stars subset a hlavně garantované 2 podpisovky a jeden buyback
Obrázek
Obrázek
Obrázek

3x Future Watch, ale jména mi moc neříkají, tak jsem k nim přidal ještě kartu Mira Šatana *lgh*
Obrázek

karty all stars jsou dle mého názoru parádním nápadem
Obrázek

podpisovečka se alespoň pro mě jmenovitě tady povedla, jelikož Ed Jovanovski patří mezi mé oblíbence
Obrázek

Bystřejším z vás určitě neuniklo, že pár karet se ve výše uvedené prezentaci ještě neobjevilo, tzn. jdeme na TOP 5 karet z breaku...

na 5 fleku se umístila tato paráda v limitu 38
Obrázek

na 4 fleku se umístila double jersey ve složení:

Robert Lang
Obrázek

Mario Lemieux
Obrázek

na 3 fleku se umístila vzhledově nejkrásnější karta celého breaku
.
.
.
.
v limitu 100
.
.
.
.
.
jméno, které poslední dobou tahám poměrně často
.
.
.
.
.
.
Mááárty Turco
Obrázek

na druhém fleku se umístila karta, o které jsem původně neveděl, že se zde vůbec může nacházet
.
.
.
.
.
někdo z vás by jí umístil na 1. místo
.
.
.
.
.
.
.
.
a to už jen z toho faktu, že se jedná o 1/1
.
.
.
.
.
.
.
.
i když je to Printing Plate - Alexei Kovalev
Obrázek
Obrázek

no a kdo se tedy stal pomyslným vítězem breaku?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
karta je podepsaná
.
.
.
.
.
.
hard
.
.
.
.
.
.
jedná se o buyback
.
.
.
.
.
.
.
legenda Red Wings
.
.
.
.
.
.
pan Steve Yzerman *cheer*
Obrázek

a takhle vypadají tři krásky pospolu
Obrázek

Break jsem si nesmírně užil a myslím, že se vydařil na výbornou. Všech top 5 karet zůstává doma. V pátek bude pokračovačka, tentokrát ve složení 99-00 Victory Ultimate a 2x box 03-04 SPx.

Díky za pozornost.

Maurice Richard
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Re: retrobreak (část 1) - 5 boxů

Příspěvek od Maurice Richard »

Moc děkuji za ukázku! Krásný karty.... A nakonec to podtrhla ta hitparáda. Moc lepšího si vytáhnout nemohl. Super! Hodně štěstí do dalšího breaku!
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.

Obrázek

DaveBrownsound
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DaveBrownsound »

Parada, vytahnout auto Steveho Y. je bombice, i kdyz designove se mi karta az tak nelibi. Ale Martyho karta je nadherna. Richter /38 bude asi slusna raritka a 1/1 PP se z takovych starsich boxu asi taky moc netaha, myslim ze super break.
MOST WANTED:
Karty HC Motor ČB
--------------------------------------------
HC Č. Budějovice - cca 2130 (bez expo apod.)
Detroit Red Wings - cca 2000
www.sbirka-karet.cz
Obrázek
Wantlist | Tradelist

Jirzik-ACS
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Jirzik-ACS »

už před top 5 jse msi řikal ,dobrý, ale něco tomu chybí... nějaká bombička... a tys jich vytáhnul hned 5... masakr!!!! velká gratulace a dík za brejk, užil jsem si to, bavilo mě to,.... a chci ještě!!! pecka, krása, nádhera *gc* *gc* *ano* *thks*
Mike Modano!!!

SteveRogers92
Legenda
Legenda

Příspěvek od SteveRogers92 »

Parádní break, podpisovka Legwanda super ;) Jinak u Stadium Club, pokud to nevíš se ta karta Goalie Cam Toma Barassa se dá otevřít a uvnitř se nachází parádní záběr. ;)
MVP 14-15 Base set. 9 ze 300
UD AHL 14-15 Base Set. 53 ze 150

scarf
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od scarf »

Super, diky za info. Jak dojdu dom, tak se na to mrknu.

Odpovědět

Zpět na „Březen/March 2020“