2019-20 Black Diamond
2019-20 Black Diamond
Zdravím všechny,
taková jedna rychlovka před vánocemi, tento produkt mě velmi lákal a podle mého názoru jsem mohl rozhodně dopadnout
daleko hůře. V podstatě co bych si mohl přát více, než mít v boxu č.1. i č.2. draftu. Karty jsou velmi hezké, rozhodně mohu
doporučit !!! Hodnocení jako vždy nechám na Vás.
Na úplný závěr, všem krásné a pohodové svátky, hodně zdraví do Nového roku a mnoho přírůstků do Vašich sbírek !!! 1) Claude Giroux řadovka / 249
2) Alexandre Texier Relics / 349
3) Dave Andreychuk Team Logo Jumbos 4/5 4) Kaapo Kakko Rookie Gems / 399
5) Aaron Ekblad Authentic Signature / 99
a
.
.
.
.
.
trocha napětí
.
.
.
.
.
co myslíte
.
.
.
.
.
měl jsem ho tam
.
.
.
.
.
6) Jack Hughes Exquisite Rookie / 99
Díky všem za pozornost !!!
taková jedna rychlovka před vánocemi, tento produkt mě velmi lákal a podle mého názoru jsem mohl rozhodně dopadnout
daleko hůře. V podstatě co bych si mohl přát více, než mít v boxu č.1. i č.2. draftu. Karty jsou velmi hezké, rozhodně mohu
doporučit !!! Hodnocení jako vždy nechám na Vás.
Na úplný závěr, všem krásné a pohodové svátky, hodně zdraví do Nového roku a mnoho přírůstků do Vašich sbírek !!! 1) Claude Giroux řadovka / 249
2) Alexandre Texier Relics / 349
3) Dave Andreychuk Team Logo Jumbos 4/5 4) Kaapo Kakko Rookie Gems / 399
5) Aaron Ekblad Authentic Signature / 99
a
.
.
.
.
.
trocha napětí
.
.
.
.
.
co myslíte
.
.
.
.
.
měl jsem ho tam
.
.
.
.
.
6) Jack Hughes Exquisite Rookie / 99
Díky všem za pozornost !!!
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Bianconero
- Legenda
Re: 2019-20 Black Diamond
Krásná práce! Letošní Black Diamondy se mi ohromně líbí a zvlášť pak Rookie Gems. Gratuluju k Hughesovi, byť to není ta z těch nejlíbivějších RC karet, které se dají v BD vytáhnout. Každopádně Ekblad? Krásná karta, spolu s Kakkem po vizuální stránce dvě nejlepší karty z breaku.
Pohodové svátky i Tobě a budu se těšit na další super boxy v roce 2020!

Let them hate. Just make sure they spell your name right.
Moc děkuji, snad zase brzy u nějakého zajímavého brejku !!!!Bianconero píše:Krásná práce! Letošní Black Diamondy se mi ohromně líbí a zvlášť pak Rookie Gems. Gratuluju k Hughesovi, byť to není ta z těch nejlíbivějších RC karet, které se dají v BD vytáhnout. Každopádně Ekblad? Krásná karta, spolu s Kakkem po vizuální stránce dvě nejlepší karty z breaku.
S boxem bych byl asi spokojeny, ale u me je to tezky, me se moc novodoby diamondy nelibi, krome diamond relics 
Hodne stesti do novyho roku a do dalsich breaku!!

Hodne stesti do novyho roku a do dalsich breaku!!
CARTER HART:
https://www.absolutecardcollector.cz/pu ... ef5d0cf73f
STEVE MASON: http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.php?f=163&t=10235
BOBBY CLARKE:https://www.absolutecardcollector.cz/pu ... 69987e002c
https://www.absolutecardcollector.cz/pu ... ef5d0cf73f
STEVE MASON: http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.php?f=163&t=10235
BOBBY CLARKE:https://www.absolutecardcollector.cz/pu ... 69987e002c
- freddy-NJD26
- Legenda
Tak za mne , lip to asi ani naplneny bejt nemohlo !!!!!!!!!
Prvni dva hraci letosniho draftu !!!!????!!!
+ navic popdis Ekblada , kteryho mam hodne rad ! ...A bianco ty rikas ze ty RC sou tam hezci ..asi sem jich moc nevidel ale ten HUGHES se mi libi jako svine !!!!!!

Prvni dva hraci letosniho draftu !!!!????!!!

Patrik Eliáš - 1 275ks
- Bianconero
- Legenda
Freďáku, dělal jsem checklist na ACC, takže to mám celkem zmapovaný, zvlášť když každý den sjíždím eBay kvůli Zadinovi. Více méně se mi líbí všechny RCčka z podtitulu Exquisite. Jen tahle karta a pak ještě spolu s 03-04 Retro Extra Equisite, která nepěkně připomíná karty od Leafu, se mi úplně nezamlouvají. Jinak Exquisite jsou pro mě nádherný karty. Obdoby Rookie Gems a Rookie Gems Relics jsou luxusní. A když si vezmu pak ty 1996-97 Tribute Diamond Relics, tak bomba! Dokonce jsem našel zalíbení i v manufakturách. Jasně, není to hranej kousek dresu, ale o to u té karty ani nejde. Ta možnost složit si logo je super. Možná časem to okřídlné logo Detroitu zvládnu.freddy-NJD26 píše:

- freddy-NJD26
- Legenda
Tak sem musel googlovat ...ale ty : 1996-97 Tribute Diamond Relics...ty uz sem vlastne zahlid. A jooo ty sou fakt m*davy "!!!! a na zivo to musi bejt fakt slast je mit v ruce.
Jinak uz sem se te chtel ptat v poste jak s tim Zadinou...ale kdyz te mam na drate tady. Tak doufam ze do nej budes slapat !!! Ze trosku pusti chlup. Zatim mi nepride ze sou jeho RC nejak drahyy a kdyz zachytis tu jeho prvni sezonku ,tak mas vlastne to nejhorsi za sebou a do budoucna uz bys to oh mit takovy "volnejsi"
Mohla by to bejt takova sbirka jak ta moje , rek bych takova zlata stredni cesta...a buh vi treba bude ZADINA i lepsi nez elda.
Jinak uz sem se te chtel ptat v poste jak s tim Zadinou...ale kdyz te mam na drate tady. Tak doufam ze do nej budes slapat !!! Ze trosku pusti chlup. Zatim mi nepride ze sou jeho RC nejak drahyy a kdyz zachytis tu jeho prvni sezonku ,tak mas vlastne to nejhorsi za sebou a do budoucna uz bys to oh mit takovy "volnejsi"
Mohla by to bejt takova sbirka jak ta moje , rek bych takova zlata stredni cesta...a buh vi treba bude ZADINA i lepsi nez elda.
Patrik Eliáš - 1 275ks
- Bianconero
- Legenda
Přesně v něco takového doufám. Pobral jsem už dost těch lepších karet a koupil jsem si se Zadinkou nejdražší kartu vůbec. Takže se snažím fakt vychytat co jde. Samozřejmě u některých karet čekám a pár mi jich uteklo, protože mě frajeři přehodili. Ale i tak myslím dobrý základ mám. Pošlu ti tady do SZ screeny karet, co mám odložené na COMC a budu po novém roce posílat domů, ať to tady peldovi nespamuju.freddy-NJD26 píše: Jinak uz sem se te chtel ptat v poste jak s tim Zadinou...ale kdyz te mam na drate tady. Tak doufam ze do nej budes slapat !!! Ze trosku pusti chlup. Zatim mi nepride ze sou jeho RC nejak drahyy a kdyz zachytis tu jeho prvni sezonku ,tak mas vlastne to nejhorsi za sebou a do budoucna uz bys to oh mit takovy "volnejsi"

Tak určitě to líp plněný být mohlo, o tom žádná. Ale přesně jak píšeš, Ekblad krásná karta, Kakko taky pěkný a podle mého asi nejlepší karta HUGHES, moc jsem jich zatím prodávat neviděl, díky za komentář !!!freddy-NJD26 píše:Tak za mne , lip to asi ani naplneny bejt nemohlo !!!!!!!!!![]()
Prvni dva hraci letosniho draftu !!!!????!!!+ navic popdis Ekblada , kteryho mam hodne rad ! ...A bianco ty rikas ze ty RC sou tam hezci ..asi sem jich moc nevidel ale ten HUGHES se mi libi jako svine !!!!!!
Mega trefa mít jedničku a dvojku draftu v jednom boxu 

- DaveBrownsound
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Ale nesmi to byt draft 2012Martin_CZ píše:Mega trefa mít jedničku a dvojku draftu v jednom boxu

MOST WANTED:
Karty HC Motor ČB
--------------------------------------------
HC Č. Budějovice - cca 2130 (bez expo apod.)
Detroit Red Wings - cca 2000
www.sbirka-karet.cz

Wantlist | Tradelist
Karty HC Motor ČB
--------------------------------------------
HC Č. Budějovice - cca 2130 (bez expo apod.)
Detroit Red Wings - cca 2000
www.sbirka-karet.cz

Wantlist | Tradelist