1) Bo Horvat / 249

2) Luke Kunin RAP / 249

3) C.J. Smith RC / 249

4) Nicolas Kerdiles RAP / 249

5) Owen Tippett RC Gold AU / 36

6) Pierre - Luc Dubois Honorable Numbers RC / 18

Tak trošku jsem na podobný názor čekal a pokusím se tu svojí "negativitu" objasnit.deiv14 píše:Já moc nechápu tu všeobecnou negativitu kolem toho boxu. Podle toho, co Pelda avizoval dopředu jsem čekal fakt nějakou hrůzu, ale když to srovnám třeba s lastíkovými National Treasures, tak tohle je stokrát lepší obsah. Dvakrát Rookie Auto Patch? Vždyť to je snad nejhodnotnější RC karta vůbec. Navíc Kunin není úplně nejhorší jméno. Patche se taky povedly. Tippett na podpisovce není nic z čeho by si člověk sedl na zadek, ale že by to byla nějaká průšvihová karta, to bych určitě neřekl. A Dubois, jakožto jeden z nejlepších nováčků na nádherné Honorable Numbers v limitu /18? To si myslím že je hodně dobrá karta. Ve výsledku jsou špatny ty 2 base karty (obyč + RC base), ale to je bohužel tak nějak standard Cupek, takže to asi už nemůže překvapit a pak fakt, že chybí nějaká lepší karta současnyho hráče, nebo dokonce legendy. Jasně beru, tohle je argument k tomu, že člověk nemůže být nadšenej. Ale že by to byl vyloženě průšvih? To bych teda neřekl, bohužel je takhle prostě nastavnenej současnej trh s kartama, RC RC RC a pak možná i něco k tomu...
Jo. s tím nelze než souhlasit, za mořem by to určitě nebyl špatnej box. Jen pro mě velká škoda, že jsem to otevřel tady u nás.deiv14 píše:Jasně, on už to tady naznačoval Ceris. Pro našince je ten box asi fakt hodně velkej propadák. Já se na to zase snažím dívat z globálnějšího hlediska a věřím tomu, že za mořem tohle budou hodnotit jako lehkej nadprůměr. A rozhodně vím, že se na to nedíváš očima obchodníka, protože si naopak myslím, že ty karty mají tržní hodnotu vyšší než většina současných hráčů na mnohem hezčích kartách, ale jak říkáš, ne u nás. Je to trochu ironie, že takovej box se vytáhne zrovna u nás. Jen si prostě nemyslím, že tady je důvod hanit UD, protože oni si to svoje odvedli celkem obstojně zrovna u tohodle boxu. Jen je prostě blby, že my jsme pro ně absolutní minorita a pak to takhle dopadá. Každopádně se nenech odradit, tvoje breaky jsou jedna z nejzábavnějších věcí tady na fóru a věřím, že příště otevřeš něco tuzemsky přijatelnějšího
Nejsme od sebe vůbec, ale vůbec dalekopeldap píše:Tak trošku jsem na podobný názor čekal a pokusím se tu svojí "negativitu" objasnit.deiv14 píše:Já moc nechápu tu všeobecnou negativitu kolem toho boxu. Podle toho, co Pelda avizoval dopředu jsem čekal fakt nějakou hrůzu, ale když to srovnám třeba s lastíkovými National Treasures, tak tohle je stokrát lepší obsah. Dvakrát Rookie Auto Patch? Vždyť to je snad nejhodnotnější RC karta vůbec. Navíc Kunin není úplně nejhorší jméno. Patche se taky povedly. Tippett na podpisovce není nic z čeho by si člověk sedl na zadek, ale že by to byla nějaká průšvihová karta, to bych určitě neřekl. A Dubois, jakožto jeden z nejlepších nováčků na nádherné Honorable Numbers v limitu /18? To si myslím že je hodně dobrá karta. Ve výsledku jsou špatny ty 2 base karty (obyč + RC base), ale to je bohužel tak nějak standard Cupek, takže to asi už nemůže překvapit a pak fakt, že chybí nějaká lepší karta současnyho hráče, nebo dokonce legendy. Jasně beru, tohle je argument k tomu, že člověk nemůže být nadšenej. Ale že by to byl vyloženě průšvih? To bych teda neřekl, bohužel je takhle prostě nastavnenej současnej trh s kartama, RC RC RC a pak možná i něco k tomu...
Taková plechovka pokud někoho z těch hráčů nesbíráš ( nevím koho by měl náš človíček z tohoto výběru sbírat ) je pro mě osobně vcelku bohužel bezcenná.
Pokud se pletu, karty jsou samozřejmě volné.
Ano, Dubois perfektní karta ( dokonce si myslím že bude mít i velmi slušnou cenu v Beckettu ), bohužel tady neprodejná a asi jí ani v té hodnotě co má nevyměním.
Ano, Kunin není úplně špatná karta, platí pro ní úplně to samé co jsem napsal o kartě Duboise.
Ano, Owen Tippett je také celkem slušná karta, zase platí to, co u výše popsaných karet, bohužel.
Zbytek netřeba komentovat, pro mě jedním slovem veliká bída.
Normálně to nedělám, vím že tady to vypadá že vše řeším přes návratnost peněz za plechovku, ale tak nějak při pohledu na skladbu toho plnění mi nic jiného nezbývá, bohužel zase jedním slovem bída.
Já to myslel spíše ve smyslu, že mi velmi mrzí že v plechovce, přesně jak jsi napsal nebyla nějaká lepší karta současného hráče, nebo dokonce legendy.
V takovém produktu bych alespoň jednu takovou kartu očekával, ještě ke všemu, když jich tam je opravdu mraky. Ne že bych to neuvítal, ale nemusím hned tahat patche nebo podpisovky McDavida nebo Gretzkyho, ale přeci jenom alespoň jedna "normální" karta by tam být podle mého měla být.
Toť jen na vysvětlenou, jinak samozřejmě díky za komenty !!!
Tak já jsem měl tu možnost, že jsem box koupil o něco levněji, ale stejně to je pálka. Tak rozbalovat dál budu, to je jasný a snad se brzy zadaří něco pěkného ! Díky !!!Maurice Richard 9 píše:Peldo jak jsem ti již psal.Vždy se těším na tvojí rozbalovačku,a přeji Ti nějakou tu pecku.Ale tohle je prostě šílený za 15 000kč nebo kolik ten box stál.V boxu za takovou cenu čekáš něco solidního.A ne něco co se ve finále neprodá ani za 1500kč.Přesto vím,že budeš rozbalovat dál.A neboj jednoho dne ta pecka příjde.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti