OFS Chance Liga II.

Boxy otevřené sběrateli v měsíci únoru 2019.
Odpovědět
vojta
Legenda
Legenda

OFS Chance Liga II.

Příspěvek od vojta »

Nedalo mi to, ještě jsem musel boxík vyzkoušet. Po úspěchu posledního boxu, kde se mi doma moc karet neohřálo jsem zkusil štěstí znovu. 1/1 se tentokrát nekonala, ale pro mě jako fanouška a sběratele brankářů to byl box jako na míru. Box jsem rozbaloval s kamarádkou, karty se jí hodně líbily.
Pohodová rozbalovačka na konec týdne.

Výběr golmanských pušek na base
Obrázek

Paralelky a aby těch brankářů nebylo málo... Strnad je /15
Obrázek

....

Zase golman, ale dosti neoblíbený svojí originální povahou
Obrázek

....

A nakonec super jména na podpisech a memo
Obrázek

Tentokrát trochu změním závěr a nejspíš ještě jeden boxík zkusím, fakt se mi ty karty tolik líbí :D Mějte se.

Jirzik-ACS
Hvězda
Hvězda

Re: OFS Chance Liga II.

Příspěvek od Jirzik-ACS »

tohle jsou strašně pěkný karty, až si myslim, že si je naše podliga nezaslouží.... *gc*
Mike Modano!!!

Bianconero
Legenda
Legenda

Re: OFS Chance Liga II.

Příspěvek od Bianconero »

No, Král chytá jen kvůli tatínnkovi, který mu "vytvořil" tým, aby měl vůbec kde chytat. Je to brankář pro přebor a ne do první ligy. :D

Ale zpět ke kartám, který jsou skvělý. Když jsem je viděl v náhledech, líbily se mi, ale když je pak člověk vidí naživo, tak to je jiná. Jsou fakt krásný. Grafik pro 1. ligu s prstem v nose překonal grafika extraligy. :clap:

Nejvíc můžu asi ty MaskedMen, opravdu parádní kousky. A pro tebe o to lepší, že jsi vlastně v celém boxu měl spoustu brankářů, takže gratulace. :thumbup:
Let them hate. Just make sure they spell your name right.

Odpovědět

Zpět na „Únor/February 2019“