jednou se zase na mě usmálo stěstí a podařilo se mi v razzu vyhrát jeden boxík. První výhra a hned box

Ukázka řadovek a bonus Prizm:

Rookie, podpis a GWG:

Zde žádná hitparáda, jména slabší...
Krásné inzerty z Panini Contenders:

Karty jsou to opravdu povedené, třeba se jednou dostanu k sesbírání...
Rookie z Titanium...Limit krásnej, jméno horší. Borce neznám, koukal jsem na net a nyní je v KHL, kde díru do světa neudělal stejně jako v NHL...

Aby toho nebylo málo, tak ten samý hráč na kartě, kde jsou doufal v nějaký patch a slušné jméno...

Hall na Lords of the NHL. Super karta...

A za mě nejhezčí karta brejku...

Ovce na plastové kartě...moc pěkné...
Vím, že to sem nepatří, ale...
Měl jsem tu možnost se jet podívat pracovně na 4 dny do New Yorku a podařilo se nám sehnat lístky na hokej. Bohužel mé oblíbené Rangers hráli v den příletu derby právě s NYI a v den odletu pak s Bostonem, takže jsem musel vzít za vděk Islanders, nemám je rád, ale přeci kvůli tomu nepřijdu o možnost se podívat na zápas. Hráli s Tampou, takže jsem čekal super hokej...Nyní pár fotek:

Hokej byl super, padlo dost gólů. Seděl jsem v páte řadě, takže super. Ale co mě dost zklamalo je atmosféra, byla tam hrobové ticho, slyšel jsem i jak na sebe hráči pokřikují. Při nějaké šanci to jen zahučelo. Mluvili jsme s pár fanoušky a ti nám říkali, že moho skalních fandů NYI nejezdí na zápasy, protože nová hala je v Brooklynu a že NYI patří na Long Island. Prý se dokonce uvažuje o zpětném přestěhování do staré haly, tak uvidíme. Každopádně jsem moc rád, že jsem měl možnost vidět NHL naživo a snad to nebude poslední zápas, který jsem navštívil.
Jako fanda NYR jsem musel zajít do MSG:

A něco pokoupit:

Bydlel jsem na Manhattonu a kousek od hotelu byl i oficialní NHL Store:

Měli úplně všechno co si dokážete představit...Ceny vysoké, ale něco jsem koupil i tam. Třeba dres byl za 220 babek. Masakr....
Co závěrem...
Box slušnej, za pár korun dost muziky. Vše je volné...
Hokej párada, borci to maj zmáknutý a to co předvádí s pukem je úžasný. Hlavně při rozbruslení to byla parádní podívaná. Doporučuji všem a i když jsem neviděl svůj oblíbený tým, tak jsem spokojen. NY je hezké město a bylo prima se podívat jak vypadá Manhattan...
Na závěr jedna z mrakodrapu

Kartám zdar