Ahoj, po delší šetřící odmlce jsem si dopřál O-Pee Chee box z nového ročníku a k tomu pět balíčků. Akorát vyšly nové RED (doufal jsem v Pastrňáka) a tak jsem vzal tři kousky. S nimi šly i dva balíčky nových Artifacts 18-19, u nich jsem nejdřív uvažoval o boxu ale zúčastnil jsem se i GB na shopu, takže jsem si ho nakonec odpustil. Stihl jsem totiž můj oblíbený tým Edmonton a tak jsem si říkal, že moc karet do sbírky bych ze svého boxu stejně nezískal. Takhle byla aspoň šance na nějakou kartu Puljujärviho.
Začneme boxem. Nebudu fotit vše, ale jen to nejzajímavější, karty se mi moc líbily trošku jsem doufal v nějaký ten manufactura patch. Ty totiž vypadají opravdu skvěle, bohužel se mi vyhnuly, ale vůbec nevadí stejně jsem si rozbalovačku moc užil. Dostanete 240 karet a jsou tam hráči které jinde nezískáte.
Nejdřív retra, na fotce jen ty nejzajímavější, v boxu jich bylo snad třicet. Pastrňák je super, v současnosti beru každou jeho kartu. Ty tři s černým okrajem jsou v limitu 100. Tam mohly být určitě i lepší jména.

Marquee rookie, tam taky žádné úplně zajímavé jména. Jediný Donato se povedl z těch nejlepších, Foegele zatím taky vypadá dost zajímavě, co jsem koukal na pár zápasu Caroliny. Bylo jim samozřejmě opět víc ale tohle jsou tři nejlepší.
Na retru už lepší hráči, Greenway, Terry i Johnsson všichni hrajou v NHL a určitě by se časem prosadit mohli. Hlavně ty karty vypadají opět nádherně.

...
...
...
...
...
To je z boxu vše, žádné hity se nepovedly, ale s nimi jsem O-Pee-Chee ani nekupoval. Dále šly dva balíčky Artifacts, řadovky moc pěkné a navíc hned z prvního balíčku na mě vykouknul ÚŽASNÝ patch - Troy Terry v limitu 49.
V druhém paklíku Robinson v limitu 599. Určitě neurazí.

...
...
...
...
...
A jde se na vrchol večera. Moje první RED balíčky.
Arnott je krásná karta, Jágr mě vždycky potěší a dvě karty ze série Toronta jsou taky moc hezké.

a dva hity z prvního balíčku, Roland Kenins se v NHL sice neprosadil ale karta zase moc pěkná, k tomu v limitu 99 Halák.

Druhý balíček, sice rozbalen až jako třetí ale musím ještě chvilku tajit to co jsem vytáhl

...
...
...
...
...
Tak a nakonec to nejlepší!

...
...
...
...
...
Na prvních dvou fotkách devět karet a žádná z nich neni nějaká lepší, už to asi svědčí o tom že níže bude nějaká bomba!
...
...
...
Pastrňák to neni.
...
...
...
držitel Vezina trophy
...
...
...
hit číslo dvě
...
...
...
Carey Price!!

Chtěl jsem sice Pastrňáka ale HS podpis téhle hvězdy mi bohatě stačí

Nakonec ještě zblízka dvě karty které putují rovnou do sbírky. Řadovku jsem vytáhnul z boxu a Exquisite jsem objednal na shopu, jedná se o můj první patch, rozjíždí se to sice pomalu ale pár pěkných kousků už doma mám.