níže Vám představím stejně jako elektrikar přede mnou jedinečný box, který mi včera dorazil do vlastních rukou. Jedinečný ve dvou případech. Potřebné pomoci a oboustranné radosti. Když jsem si vše pročetl, neváhal jsem ani chvilku. Tak jako v rozbalování boxů či balíčků nevíme, která jména na různých kartách na nás vykouknou tak ani v životě nevíme co si pro nás postupem času připravil.
Vše podstatné pokud budete chtít můžete nalézt zde: viewtopic.php?f=43&t=15406
A také zde: https://www.sc-tip.cz/omertovy-boxy
Zvolil jsem boxík číslo 18 a na výsledek se nyní můžete podívat. Vše bylo důkladně zabaleno a chráněno, tak jak se pro karty sluší a patří. A pro začátek ještě dodávám, že si všech karet cením stejně bez výjimky.

Karty mám nafocené tak, jak jsem se k nim postupně dostával a zážitek to byl opravdu opět vynikající.

Moje pokrevní skupina se objevila hned vzápětí. Jedna z mých oblíbených sérií a na ní podepsaný Dallas Drake.

Těch možností co můžete objevit dál je spousta a sběratelská vášeň roste. Věřím, že každý sběratel si zde přijde na své.

Ovšem stále není konec. Arizona přitvrdila a podobnou kartu jsem ještě před sebou neměl.

I kdyby dále již žádná karta nebyla. Jsem nadšen a plný radosti z toho co se právě událo. Ale konec to nebyl. Další karta vykoukla na světlo.

Na dně boxíku zbyla poslední schovaná karta. Z obou stran schovaná za kousky papírků, aby nebylo hned poznat co mezi sebou ukrývají. Tak jako karty z 90-tých let mají své nepřekonatelné kouzlo, tak je tomu i u karet z boxu UD The Cup.
A jedna taková zde opravdu byla.

Co dodat na závěr? Všechny karty zůstávají, mají pro mne zvláštní význam. Jsem šťastný, že jsem mohl a ještě mohu pomoci.
V kartách i v životě nelze pouze brát, ale je třeba také dávat.
Dále bych rád poděkoval za tento sběratelský zážitek. A nakonec chci popřát hodně zdraví, štěstí a sil jak Dannyho mamince, tak i Patrikovým dcerkám.