Po rozbalení musím prohlásit, že za ty peníze jsem dostal TÓÓÓÓÓÓÓLIK muziky, že se můžou pánové z UD ......(doplň dle svého dostupného slovníku).
Ano, Cupky jsou top, ale za ty samý prachy co stojí jeden box je zde kejs produktu, který prostě svým obsahem namá konkurenci.
Jsem rád že se zde objevují také starší extraligová jména jako je Píša, Michal Sýkora, Žemlička, Čajda, Čaloun a další. Nehledě na top legendy. Takže zde klobouk dolu!!
Co se týká kvality, tak ta je na vysoké úrovni. Malinký mínus je za nestejnou velikost některých memo karet (nemyslím tím tloušťku), byť je to minimální.
No, čím začít...
Asi většina začíná dresíkama, který jsou pro mne zajímavým spestřením.
V kejsu je celkem 10 ks a z toho jsem měl štěstí na 2 podpisy. Méďa a Krtek, paráda

Bejsek je v kejsu 60 ks /77, pouze na ukázku pár (pro mne) zajímavých jmen

Inserty, vše /5 ... v kejsu by mělo být spolu s plechama celkem 10 ks, já měl 12. 7 insertů a 5 pp.

Hned v závěsu jsou výše zmíněné pp /1. Zepředu není skoro nic vidět, tak pouze "zadnice". Jména nic moc...

A nyní se podíváme na to lepší.
Top jsou paralelky /22 - v kejsu 20 ks. Opravdu velice povedený karty, a já měl štěstí i na dobrý jména.

Memo karty - v kejsu 20 ks a většina v limitu /21, opět monstrózní kousky memorabilií. Kam se serou UDčka se svejma jednobarevnejma patchema, na "pětkovejch" kartách
Bohužel se mi zde na jména až tak nedařilo... Mekdejvida sem p. Hrbek prostě nedá a nedá

Tady už to je trochu lepčejší....

A tady je to TOP. Bohužel to jsou karty z prvních 2 boxů, a tak to bylo dál už trochu smutnější.

Ještě než sem mrsknu to moje oblíbený a tím jsou podpisovky, tak ještě nesmím zapomenout na true 1/1 paralelku
Jméno v pohodě... pan Hambáč

A máme tu to nej, co by se v kejsu mělo objevovat. Alespoň teda pro mně...Podpisovky
Nejprve buybacky - 10 na kejs
Maskovaní mužíci... zajímavý, že jsou všechny karty ve stejném limitu 5/10

Podepsaný Die-cuty + jedna Emotivní fotečka. Limity /5 a /7. Jména OK, jenom 2x Bedýnku si mohli odpustit. Super jsou Rolas a Hlína

No a nakoec to NEJ. Těžko z těchto karet vybrat nějakých pár top karet, takže je to poslkádaný podle mého žebříčku oblíbenosti. Jasně že mám výherce brejku, který se ale skrývá samozřejmě na samém konci.
AUTHENTIC AUTOGRAPH - /21, limity stejné jako memo
Tohle jsou 3 "nejhorší" podpisovky co jsem vytáhl.

A dál už to je "co jméno, to pojem"...

No, uděláme si od podpisovek ještě malinkou přestávečku, kdy (ti co pečlivě sledují, tak ví) si představíme jednu NAMEPLATE 1/1, která je garantovaná na kejs.
Jméno v pohodě...

A na samý závěr podle mého 2 NEJ jména, která vyhrála zlatého bludišťáka v tomto kejsu.
Pánové Jan Klapáč a Luděk Bukač

Co říct závěrem?
Paráda a ještě jednou paráda a abych se toho do sytosti nabažil, tak jsem si pro jistotu objednal ještě jeden kejs
Všechno kromě Authentic auto, je k mání. Výměna nejlépe za výše zmíněně authentic auto, za to co mám v podpisu nebo za
Jo a ve středu u druhého dílu zase nazdar!