OFS 2018 YWB-YGB box

Boxy otevřené sběrateli v měsíci září 2018.
Odpovědět
vojta
Legenda
Legenda

OFS 2018 YWB-YGB box

Příspěvek od vojta »

Ahoj,

nemohl jsem trhat partu a na dnešní burze jsem si také jeden boxík pořídil. Karty jsou to perfektní. Bílý, čistý design dává sérii ten správný punc exkluzivity. Bonusy jsou fajn, co jsem viděl na burze, dají se tam najít opravdu velké pecky. Můj boxík byl nadprůměrný, hlavní pecky se mi vyhly, ale stěžovat si rozhodně nemůžu. Posuďte sami.

Řadovky x/77

Obrázek

Měl jsem štěstí na rovnou tři Naganské hrdiny. Šmíďák do sbírky rozhodně potěšil. Jinak řadovky jsou standartní tloušťky.

Paralelky x/22

Obrázek

Další Naganský hrdina :-) A místo Šmída byl původně Prusek, ale toho se mi podařilo vyměnit právě za Šmída, takže spokojenost!
Paralelky opět standartní tloušťky a efekt je stejný jako u paralelek Masked Stories. Působí naživo skvěle, krásně to s designem ladí. Opravdu moc hezké karty.

Autograph x/21

Obrázek
Obrázek

Místo Šmída byl původně Roman Málek, ale rovnou na burze jsem ho vyměnil takže opět radost! Podpisovky jsou už silnější a uprostřed je černá vrstva. Podpis na kartě drží a držet bude. Jde o matný povrch, ale fixa vypadá dost kvalitně. Určitě se nebude dít s podpisy to, co v podpisovkách icebook.

Bonus 1 - Adam Svoboda Clean Sheets Autograph x/10

Obrázek

Super, podepsaný Áda Svoboda nemůže urazit. Pěkná karta, je podepsaná stříbrným fixem na pěkném matném povrchu.

Bonus 2 - Tomáš Dvořák Printing Plate 1 of 1

Obrázek

Jednička! Super! Ikdyž čekal bych zářivější jméno. Ale darované jedničce na jméno nekoukej. Byla tam a jsem rád že tam nebyl insert. Karty jsou to stejné jako u předešlé série OFS 17/18.

Game Used Material x/21

Obrázek
Obrázek

To nejlepší nakonec. Karty vypadají o 100% lépe naživo než na fotce. Kousky memorabilií jsou brutální. Krásný kousek u Jeřábka a Vrána je opravdová raritka, stále originálně zapáchá potem a mě velmi dobře známým "odérem" hokejové šatny :-) Takže karta co první praštila do nosu než do očí.

A nakonec ještě jedna pěkná věcička, co nebude v každém boxu

Mini Jersey Autograph x/20
Obrázek
Obrázek

Tak a to je už opravdu vše. Pokud někomu něco chybí, dejte vědět.

*thks*

Maurice Richard
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Re: OFS 2018 YWB-YGB box

Příspěvek od Maurice Richard »

Z čeho je ten kousek memo Vrány?
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.

Obrázek

Davejar
Opora
Opora

Příspěvek od Davejar »

Maurice Richard píše:Z čeho je ten kousek memo Vrány?
Podle checklistu jde o rukavici

vojta
Legenda
Legenda

Příspěvek od vojta »

Přesně tak, je to rukavice. Jeřábek taky. Konkrétně u Vrány jde o dlaň z rukavice a u Jeřábka vnitřek se specifikacema modelu rukavice :)

Maurice Richard
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maurice Richard »

Ok, diky!
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.

Obrázek

Dawe4
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Dawe4 »

Ta memorabilie Jeřábka je super. Nádherný kousek.
Printing plate bych tedy osobně raději vyměnil za /5 insert, ale tak každý má jiné chutě. :) Každopádně boxík, který rozhodně neurazí.
Sbírám karty: HC Škoda Plzeň Martin Straka

Odpovědět

Zpět na „Září/September 2018“