nemohl jsem trhat partu a na dnešní burze jsem si také jeden boxík pořídil. Karty jsou to perfektní. Bílý, čistý design dává sérii ten správný punc exkluzivity. Bonusy jsou fajn, co jsem viděl na burze, dají se tam najít opravdu velké pecky. Můj boxík byl nadprůměrný, hlavní pecky se mi vyhly, ale stěžovat si rozhodně nemůžu. Posuďte sami.
Řadovky x/77

Měl jsem štěstí na rovnou tři Naganské hrdiny. Šmíďák do sbírky rozhodně potěšil. Jinak řadovky jsou standartní tloušťky.
Paralelky x/22

Další Naganský hrdina
Paralelky opět standartní tloušťky a efekt je stejný jako u paralelek Masked Stories. Působí naživo skvěle, krásně to s designem ladí. Opravdu moc hezké karty.
Autograph x/21

Místo Šmída byl původně Roman Málek, ale rovnou na burze jsem ho vyměnil takže opět radost! Podpisovky jsou už silnější a uprostřed je černá vrstva. Podpis na kartě drží a držet bude. Jde o matný povrch, ale fixa vypadá dost kvalitně. Určitě se nebude dít s podpisy to, co v podpisovkách icebook.
Bonus 1 - Adam Svoboda Clean Sheets Autograph x/10

Super, podepsaný Áda Svoboda nemůže urazit. Pěkná karta, je podepsaná stříbrným fixem na pěkném matném povrchu.
Bonus 2 - Tomáš Dvořák Printing Plate 1 of 1

Jednička! Super! Ikdyž čekal bych zářivější jméno. Ale darované jedničce na jméno nekoukej. Byla tam a jsem rád že tam nebyl insert. Karty jsou to stejné jako u předešlé série OFS 17/18.
Game Used Material x/21

To nejlepší nakonec. Karty vypadají o 100% lépe naživo než na fotce. Kousky memorabilií jsou brutální. Krásný kousek u Jeřábka a Vrána je opravdová raritka, stále originálně zapáchá potem a mě velmi dobře známým "odérem" hokejové šatny
A nakonec ještě jedna pěkná věcička, co nebude v každém boxu
Mini Jersey Autograph x/20

Tak a to je už opravdu vše. Pokud někomu něco chybí, dejte vědět.