O tomto produktu jsem se dozvěděl v den vydání úplnou náhodou, přes léto karty moc neřeším a nemám na ně čas a najednou se objeví takovýhle karty.. u Pavla jsem pak objevil parádní kartu do sbírky - 1/1 Neuvyho (viz pošta) a tak jsem se rozhodl dva boxíky přibrat a jen tak na chuť si něco rozbalit.. teda uplně tak na chuť to nebylo, slíbil jsem vytáhnout Mapkovi 1/1 Jardu Jágra

Každopádně česká pošta se opět vyznamenala, balík do ruky odeslaný ve čtvrtek měli dle sms doručovat minulý pátek.. no nestalo se tak a nedoručili ani v pondělí. V úterý jsem se šel raději zeptat na poštu protože na internetu žádné info o zásilce nebylo (kromě toho že byla podána a zaslána sms). Když mi řekli že dle jejich údajů se nachází v třídírně v Malešicích trochu mi zatrnulo, protože jediné co v Malešicích znám je velká třídírna a spalovna odpadu.. neznám všechny služby české pošty a jelikož mi služba balík do ruky do ruky přistála v životě pouze jednou, kdoví co se pod tím tajemným názvem vlastně skrývá. Už jsem měl absťák a protože jsem šel večer na pivko vzal jsem to cestou přes obchod s kartami na Václaváku a jeden boxík si koupil abych si konečně něco otevřel než se pošta uráčí balíček nějak doručit (holt dnes podáte, zítra dodáme).. Každopádně dnes už zásilka na poště byla, ačkoli informovat mě o ní budou lístečkem patrně až zítra...
... ještě čtete?
.. to dobře natahuju ne?...
.. ale asi už tu nejste co?
.. tak nic, nebudu prudit a pojdme na ten brejk.
Jako dresíky jsem vytáhnul Vondrku, Sýkoru a Bednáře (vše bez podpisů).
Paralelky do /22

Buyback - Leška a Trvaj /5, Pech 7/7 a Hnilička 8/10

1of1

Podpisy /21 - fajn jména a ty karty mooc pěkný!

Memorabilia - za mě jako vždy prostě TOP, mám je raději než podpisovky..

No kdyby někomu přišlo že se málo rozplývám nad nějakou konkrétní kartou.. nebo že tu nedám ani smajlíka že jsem jako rád.. tak je to protože poslední kartu co tu dám to všechno zabila. Vytáhl jsem ji z prvního boxu od Pavla a když jsem rozbaloval druhej bylo mi tak nějak už jedno co tam bude

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.