Prve zamorne otvaracky ukazali velmi pekne karty, navyse v checkliste sa po niekolkych rokoch konecne objavila karta aj Lindrosovi (20th Anniversary), takze ciel bol jasny - vytiahnut prave toho Lindrosa, sanca bola velmi mala, kedze je to limit /20, ale vsak preco neskusit... a bonusovy ciel bol vytiahnut Tatara (kedze je tam jediny Slovak, navyse v drese Vegas ho este nemam)

K boxiku som mal aj dva balicky starsich Platinumiek, myslim, ze velmi slusny obsah na dva pakle

Teravainen je Traxx verzia

Jared McCann je Seismic Gold verzia v limite 28/50, parada

No a uz k samotnemu boxu... base kariet je velka hromada, fotit sa mi to nechcelo, tak aspon tie lepsie karty...
High Series 1:2 - cize nejake tie lepsie karty, sem patria aj Rookies... mena celkom fajn, dufal som vo Floridskeho brankara menom Samuel Montembeault, ale aj takto dobre, potesili mena ako Bear, Cirelli, Juulsen, Pionk... zaujimave, ze z 6 rookies som mal 5 obrancov...

Puzzle 1:4 - celkom fajn mena, ci skor tvare

Silver Script 1:3 - Hellebuyck, Dermott RC, Marleau... moze byt

NHL Player Credentials Access 1:11 - skoda mien, ale aspon ten Aston-Reese, Entry Access nie je garantovana na box (1:22), moze byt...

20th Anniversary Silver Script Tribute 1:5 - tu sa podarili paradne mena, Fleury, Karlsson, Crosby... spokojnost

20th Anniversary Colors and Contours - podarila sa aj jedna limitovana die-cut karta a na nej bradac Joe Thornton v limite /198... a ciel splneny, vykukol aj Tomas Tatar

Celkove hodnotenie je velmi pozitivne, podarili sa pekne karty vytiahnut, Lindros sa nepodaril, tak snad nabuduce... Tatar putuje do zbierky (plus par hracov, co v danom klube este neboli, ako Duclair CHI, Vanek CBJ, Plekanec TOR, atd), ostatne vsetko volne...