nejdříve balíčky, tohle bylo z 2009-10 UD Series 1 a 2, update Prospala a YG Pyoraly taky neni špatná, i když v NHL nic nedokázal tak má 4 medaile z MS a to určitě neni špatná bilance.

SP Authentic a Future Watch, jméno sice špatné, jen 17z v NHL ale pořád je to podpis z jednoho balíčku a krásná karta takže potěšilo.

No a v Masterpieces se povedlo něco neuvěřitelného, podpis Ebklada z nováčkovského roku. Pro mě to byl teprve třetí balíček z této série no a z nich jsem vytáhl dva podpisy a jednu stick kartu

Tak a dále už samotný box. Krásné karty, tady hlavně ten Backstrom nic takového jsem ještě neviděl a jsem rád že se mi to povedlo vytáhnout. Bernie Parent na Immortals taky moc hezká karta.

Tak a teď už top 5 karet v boxu, nejdříve pro mě neznámý nováček Ness, v NHL 47 zápasů. Každý rok jich ale pár přidá tak třeba se ještě chytne.

4. červený Phaneuf v limitu 199

3. Gerbe v limitu 150, pěkná karta

2. na druhé místo bych zařadil tuhle zajímavou kartu s pohárem, Kane vs Doan v limitu 250

...
...
...
no a jasný vítěz
je jeden z nejlepších obránců
Erik
Karlsson
v limitu 5/5

Certified Stars, já jsem tedy moc takhle nízkých limitů vytažených neviděl takže pro mě velké překvapení!

jinak jsem otevřen nabídkám na výměnu jestli má někdo o něco zájem.