Co k boxu říct, je to jednoznačně můj nejoblíbenější produkt, z tohoto ročníku mi chybí Nuge na Blue Autographs a na Emerald Surge paralelce, takže cíl byl jasnej. Druhotným cílem bylo vytáhnout paralelku Filipa Forsberga nebo Kuznetsova do vedlejších sbírek, popřípadě nějakyho Connora pro Matěje (TwentyTwo). Jo a ještě jsem měl tajné přání vytáhnout na lepších kartách jiné hráče než Emila Poiriera a Nica Petana, protože na ty mívám obvykle neobvyklé štěstí

Tak pojďme na to, řadovky jsem tentokrát nefotil, protože se fotí fakt špatně (o skenování ani nemluvím) a všichni je dobře známe.
začnu teda s Marquee Rookies, Emilek v obyčejné verzi mi až tak nevadí, jinak potěšil hlavně Eichel

následují Retro a Retro RC

a pojďme k hlavní zbrani Platinumek - paralelkám, nejprve Rainbow, tady potěšil OEL a Bossy na subsetu NHL Legends, naopak nezklamal Peťan...

blížíme se do finále, Traxx vyšly parádně, další OEL a Kuzy rovnou do sbírky, H. Sedin White Ice /199, Ladd Red Prism /149 a Pavelski Retro Gold Rainbow /149 jsou všechno dost slušny karty

kapitolou samou o sobě jsou parádní die-cut inserty, tady byl dílčí cíl vytáhnout karty, ktery ještě nemám a to se povedlo dokonale, navíc Bobby Orr na Trophied Talent je úplně úžasná karta

a zbývá poslední karta, tady právě nastává paralela s boxem Pacific Adrenaline, o které jsem psal na začátku, ale pěkně popořadě, ať nedávám jen show, přidám i trochu toho tellu...
...box jsem rozbaloval večer v obýváku, manželka se dívala na televizi a jak je u nás zvykem, vždycky jí 2 až 3 balíčky nechám rozbalit, většinou vytáhne nějakou pecku, hlavně je expert na podpisovky. Dal jsem jí první 2 balíčky z boxu, vytáhla 2 Retra a další už nechtěla, tak jsem se pustil do dalšího rozbalování. Zhruba v půlce boxu, když jí v televizi naskočila reklama, se mě zeptala, jestli už jsem vytáhl něco suprovyho a jestli tam je nějaká podpisovka, tak jsem jí sdělil, že tam jedna je, ale ještě jsem jí nevytáhl. Samozřejmě si jeden balíček hned vzala, tak říkám dobře, ale poslední. Rozbalila ho, já jsem si mezitím rovnal karty na stole a najednou suše prohlásila: "mám podpisovku", otočil jsem se a v první chvíli jsem myslel, že blbě vidím, podíval jsem se pořádně a jak takovým způsobem se ženou nikdy nemluvím, vyhrkl jsem: "ty vole to je (doplň jméno hráče)!!!"
a tady se dostáváme ještě jednou ke spojitosti s Adrenaline boxem, protože i tady jsem měl podepsanou jedničku draftu daného ročníku...
dámy a pánové
Rookie
Auto
Red Prizm /75
mistr
CONNOR McDAVID

Neskutečnej pocit tohle vytáhnout, přál bych to každymu sběrateli. Rovnou říkám, že karta není na prodej ani na výměnu, při nejbližší příležitosti poputuje do nedalekého Šumperka, kde nastálo zakotví u Matěje ve sbírce, kterou se mi nadále daří celkem slušně zásobovat

Díky za pozornost!