Jako první tu máme dva boxy ze série Hit Parade. Konkrétně toto jsou boxy ze série 30 obsahující podepsané repliky dresů. Boxů v této sérii je 100 a obsahuje legendy i aktivní hráče. Hlavními taháky této série (dle vydavatele) byli Connor McDavid a Erik Karlsson.

První box (který jsem tedy otevřel až jako druhý..) a v něm parádní dres Toronta:

Bohužel jméno mi nic neříkalo, což je moje ostuda.. ale holt tu starší historii NHL tolik v malíku nemám. Nicméně trochu jsem googlil a tady pár informací o této legendě:
Robert Neil "Bob, Boomer" Baun (9. září 1936)
Obránce který odehrál v NHL 17 sezon v letech 1956 až 1973 (Toronto, Detroit..)
Vítěz Stanley Cupu s Torontem v letech 1962, 1963, 1964 a 1967.
Baun byl jedním z nejtvrději a zároveň nejčistěji hrajících obránců své doby. Je vzpomínán zejména kvůli šestému zápasu finálové série Stanley Cupu mezi týmy Toronta a Detroitu v sezoně 1963-64. V tomto zápase si Bobby Baun zlomil kotník, ale v prodloužení se do zápasu vrátil a vstřelil vítěznou branku Toronta. Sedmý zápas pak Toronto vyhrálo 4:0 a zajistilo si svůj třetí Stanley Cup v řadě.
Doporučuju mrknout třeba na Wikipedii, jsou tam další zajímavé informace…
Ve druhém boxu pak čekal parádní dres dalšího tradičního klubu NHL – Chicaga!

A dres patří této legendě (nebo tedy budoucí legendě

Tady pro ukázku certifikát, ten je u každého dresu..

Absolutní spokojenost je asi slabé slovo, spíš u mě panuje absolutní nadšení. Tohle jméno by přebil už jen McDavid asi

A ještě nekončíme, pokračujeme "plechovkou" 15/16 UD Premier.

Base a RC Sam Bennett

Jersey "Jágra z Ottawy" a RC Virtanen

RC auto patch Nick Ritchie

RC auto Mike Condon

No a jednoznačně nejlepší karta boxu - Larry Robinson 15/25

Se všemi boxy absolutní spokojenost.. z těch Premierek chce logicky každý tahat McDavida, ale to holt nejde. Myslím že ten obsah byl na jména i karty hodně dobrý

Zítra (patrně) přidám další boxy - Portfolio a Full Force. A pokud to otevřu mám tu ještě jeden box OPCH...
Díky za pozornost i případné komentáře