Ano Pavle, mate pravdu, i jsem s Peldou souhlasil, byl slabsi i nez jsem ja videl, proto jsem do nej sel, par karet tam chybelo, treba aspon jeden Star Auto Patch a bylo by to lepsi, ale minule jsem z jednoho boxu vytahl Sakica, ktery ma BV $200.pavelbart píše:Musím tedy říci, že souhlasím s Peldapem. Osobně tento produkt otevírám často, několikrát i case, a troufnu si říci, že tento je silně podprůměrný a co mě zaráží, že vlastně vůbec takový case UD vyprodukuje a pustí do oběhu. Jenže kdo to může čekat, když se mě někdo ptá, jaký case ze sezóny 15-16, doporučím Premier...
Tady toho chybí opravdu hodně. A je to veliká smůla, protože si troufnu tvrdit, že takových casů je skutečně málo, obecně.
Ale palec nahoru za odvahu, být tam nějaký McDavid, všichni tady píšeme, jaká je to pecka.
Schválně jsem se díval na ten náš při GB, to je obrovský rozdíl... to by se nemělo stávat. https://www.youtube.com/watch?v=lOEV37FhjHQ&t=28s
Ale ono to tak někdy prostě je. Já jsem za posl. 14 dnů otevíral hodně a taky to nebyla úplná hitparáda, takže lastikovi velmi rozumím:-). On se chce člověk jakoby uspokojit s tím, co tam má, než někdo přijde (a já jednoho takovýho u sebe mám) a řekne Vám - tvl tohle otevřít tak se zastřelím:-)).
A ne, ze se clovek chce spokojit s tim co ma, on se totiz spokojit musi, protoze mu nic jineho nezbyde

Ale urcite me to neodradi od dalsiho otevirani, holt ne kazdy den je posviceni