na Mikuláše jsem si otevřel dva boxíky společně se 4 balíčky a návratem do historie (ten ale bude v patřičné sekci). Z boxů se jednalo o 99-00 Crown Royale a 11-12 Certified. Oba boxy mě dlouhou dobu lákaly otevřít. Jako předkrm jsem si k nim dal 4 balíčky, konkrétně 08-09 MVP, 96-97 SP, 17-18 Hortons a 03-04 Pacific Supreme. Konec řečí a jdeme na to...
08-09 MVP - designově nádherné karty a velmi potěšil Sean Avery
96-97 SP - jmenovité složení base karet nemá chybu

17-18 Tim Hortons - insert se samotným Timem Hortnem zamířil hned do vedlejší sbírky

03-04 Supreme - očekávání poměrně velká, ale nakonec takový průměr

Z boxů jsem nejdříve nakoukl do 99-00 Crown Royale - jedním slovem nááááááááááááááááááádhera

jeden z hitů tohoto boxu byl schován v paralel verzi Premiere date - Sergei Fedorov (jen pro zajímavost v současné době cena nějakých 37,5 USD v roce 2002 cena 60 USD

nádherné inserty s vlajkou

Hossa je limit 375

a nakonec oversized karta - jméno pro mě naprosto úžasný, nechávám si doma na vystavení

u oversized karet na mě čekalo ještě jedno milé překvapení - Patrick Roy /960

S boxem naprostá spokojenost. Tyhle boxy je prostě neuvěřitelná paráda otvírat...
Jako druhý na řadu šel 11-12 Certified, ty vezmeme postupně po balíčkách
1. balíček a hned na mě vykoukla moc povedená jersey karta se super jménem

2. balíček - další jersey karta až jsem si říkal, to je nějaký hrrrr rozjezd...

3. balíček - zde pouze řadovky

4. balíček - další jersey karta

5. balíček - base balíček

6. balíček a první a zároveň i poslední insert

7. balíček - a jeden z hitů tohoto boxu - rookie auto Mark Scheifele

8. balíček a další podpisovka

poslední dva balíčky byly takové hrubší...
9. balíček - a boooom Jordan Eberle Mirror gold /25

10. balíček - a opět boooom Kari Lehtonen Fabric of the game Prime /25

Opět super rozbalovačka. Musím uznat, že tento produkt je velmi variabilní a stojí za to ho škubnout.
Na Vánoce bude pokračovačka, už se nemůžu dočkat. Díky za shlédnutí a případné komenty.