tak jsem se rozhodl, že taky pomohu kamarádovi s přebytečnejma kartama co má doma a vezmu si od něj jeden speciální boxík

No co vám mám povídat, má obsahovat kartu, kterou jsem po něm už párkrát chtěl a nějak se mu nechtělo jí pustit. Tak teď už je u správného majitele...
Takže zde jeden Hans Box varianta Edmonton.
Tady je oficiální popisek k boxu od "výrobce"
Jedná se týmové boxy, ve kterém nejdete 100 řadových karet v rozmezí let 2002 až 2013. Najdete tam karty od společností Pacific, Panini a Upper Deck. Dále box obsahuje jednu raritní kartu, většinou memorabilia kartu (patch, jersey, stick) s nízkým limitem, podpis nebo raritní insert. Nebo více memorabilia karet. Boxy dělám tak, aby byl každý kupující spokojen a hodnota boxu se blížila ceně i bez řadových karet. S kupujícím komunikuji a ptám se na preference. Jestli by raději současnou hvězdu nebo legendu. Pokud mám karty od určitého hráče, kterého dotyčný sbírám, tak je do boxů vkládám. Např. u týmu New Jersey Devils můžu nabídnout zájemci buď podepsanou memorabilia kartu do 20 kusů nebo 5 kusů jersey karet, kde budou třeba 2-3 karty Martina Brodeura.
Karty jsou poté z různých sérií:
ITG - Superlative, Ultimate, Captain-C nebo Between The Pipes
Upper Deck - The Cup, SPX, Artifacts, SP Authentic atd.
Panini - Prime, Dominion a další
Cena boxu je stanovená na 550 Kč včetně doporučené pošty v rámci ČR. Na Slovensko také rád zašlu, bohužel díky cenám poštovného se poté box prodraží.
Tak tady to je:

pro mě jedna pumelice do sbírky x/5:

bonusová karta z boxu:

no a náhled všech druhů řadovek co jsem našel....

nejsem sběratel týmu, takže pokud někdo bode mít o jakoukoliv kartu zájem rád je pošlu dál...
Shrnutí... sakum prdum máš za pětpadesát pecka kartu do sbírky a navrch nějakej ten bonus + řadovky na podložení stolu aby se ti nehoupal.
Takže pokud máš zájem o podobnej boxík, napiš Hansovi, rád ti dá info co je a co už není, myslím si že box už bral Sugy a DaveBr...
díky