ICEBOOK BOX a RETAIL + Reprezentace 2016

Boxy otevřené sběrateli v měsíci září 2016.
Odpovědět
Lukyn55
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

ICEBOOK BOX a RETAIL + Reprezentace 2016

Příspěvek od Lukyn55 »

tak samozřejmě jsem neodolal nové sérii z dílny p.Hrbka .. k boxíku jsem rovnou přibral i jeden balíček navíc + 5 balíčku nových repre karet

Tak nejdříve se vrhneme na letošní repre karty. Kartičky jsou na opravdu tenkém papíru, přirovnal bych je ke kartám KHL od Serealu. Co se týče designu, tak mě se hodně líbí. Kolečko se jménem je sice otravné a dalo se vyřešit líp, ale jinak je to super, to stejné platí o ražbě, ikdyž teda musím říct, že rozdíl silver a gold verze je hodně blbě rozeznatelný. Nálepka s podpisem je extrémně poškrábaná a s ní samozřejmě i podpis, jestli je to kvalitou nálepky nebo něčím jiným netuším, ale taková karta se prostě od balíčku ani dostat neměla. Jinak celkem spokojenost, plnění odpovídalo údajům z balíčku 2x GOLD (1:2) a 1x podpis (1:5)

Obrázek
Obrázek
Obrázek

Před samotným boxem padnul ještě retail, čili jeden samotný balíček a s obsahem je spokojenost, ikdyž teda když už se povedla tato karta, tak vzhledem k zastoupení mě mrzí, že nevyšlo Brno.

Obrázek

A teď samotný box. Inspiroval jsem se předváděním karet ostatních a tak to taky odstupňuju.

6. místo - Karta, kterou jsem doufal, že nevytáhnu, protože se mi opravdu fakt nelíbí. Teda spíše jsem doufal, že když už ji vytáhnu, tak v podepsané verzi, protože ta je zase naopak topová. A bohužel i jméno se z mého pohledu vůbec nepovedlo.

Obrázek

5. - 4. místo - Tady jsou na stejné úrovni dvě "řadovečky" Frank Musil a pan "nemám rád kometu" Králík :D

Obrázek

3. místo - Následuje pro mě prostě Emeraldka :D .. Karta naživo moc krásná, nečekal jsem, že ty zelené verze budou tak pěkné. Bohužel pro mě opět nepříliš zajímavé jméno.

Obrázek

2. místo - Ták a jdeme do finále. V boxu jsem měl podpisovku jen jednu a ikdyž je pan Kaberle starší skvělý hokejista, tak pro mě jako fanouška Brna bylo v checklistu hodně mnohem zajímavějších jmen.

Obrázek

.
.
.
.
.

1. místo - Jak už jsem psal výše,tak byla v boxu jen jedna podpisovka a tudíž je jasné, že poslední karta bude Memorabilie. Přiznám se, že vzhled memo karet se mi vůbec nelíbí a nebýt těch krásných kousků, které v nich jsou vložené by po nich podle mě snad i pes neštěkl (p. Hrbek snad promine). Vypadají tak nějak divně, možná kdyby aspoň ty svislé pruhy byly ražené stejně jako na podpisech bylo by to lepší. Každopádné jak jsem psal, tak ty kousky hokejové historie, které v nich jsou jejich vzhled rozhodně přebíjejí. A já musím říct, že tato karta mi celej box tak nějak vynahradila.

Nebyla to 1of1, ani /5, ale "obyčejná" /20 verze, ale i tak je to boží kousek historie. Bral jsem to tak, že v checklistu je pro mě jako fanouška Brna jen karta p. Jiříka za repre, ale nějak jsem pozapomněl ještě na jedno jméno a legendu československého hokeje.

Vlado Dzurilla !

Obrázek

Děkuji za pozornost :wave:
Vše kromě Kempného za repre a pana Dzurilly volné, kdyžtak SZ *ltr*
RADEK DVOŘÁK, TOMÁŠ VINCOUR, LIBOR HÁJEK, BRNO COLLECTOR

Maurice Richard
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Re: ICEBOOK BOX a RETAIL + Reprezentace 2016

Příspěvek od Maurice Richard »

Osobně pokládám memo Vlada Dzurilly za jednu z největších pecek série! Hned po borcich z Ltc !!!!!!!
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.

Obrázek

kalderon
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od kalderon »

nechal bych si líbit, nádhera, gratulace

zizomil
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od zizomil »

nechteli by jste otvirat zase NHL ?? :-) KARTY JSOU TO PEKNY ,ALE... :-) :-) :-)

standish
Veterán
Veterán

Příspěvek od standish »

Krásný kus memo. Zrovna včera jsem se díval na druhé finále Canada Cupu 1976, kde Dzurilla odchytal většinu zápasu, tak se mi ta karta líbí o to víc. :thumbup:

Maurice Richard
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maurice Richard »

zizomil píše:nechteli by jste otvirat zase NHL ?? :-) KARTY JSOU TO PEKNY ,ALE... :-) :-) :-)
Budeš muset ještě nějaký ten break vydržet *lgh* ...
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.

Obrázek

zizomil
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od zizomil »

Maurice Richard píše:
zizomil píše:nechteli by jste otvirat zase NHL ?? :-) KARTY JSOU TO PEKNY ,ALE...
Budeš muset ještě nějaký ten break vydržet *lgh* ...
no co se da dělat :-) ale neee karty jsou to krasny o tom žádna asi nejlepsi co kdy Ferda udelal

Odpovědět

Zpět na „Září/September 2016“