protože jsem autogramista cílem byly hlavně podpisovky a těch co možná nejstarších hráčů. No povedlo se ve 20 samá legenda 60 a 70 let. ( již zemřelý pan Danda, Klapáč, Vejvoda st. Bednář Vl. a Jirka Holík )

pětkové podpisy také mazec Hrdina a Čajánek a povedl se mě i 4 Royal Club O. Kratěna

a protože jsem milovník statistik, různých žebříčků a milníků, moc se mě líbí jak střelci a tak ty plechy z poháru, tohle musím nějak sesbírat, byť mě to asi finančně zrujnuje

samozřejmě se dostalo na kousíčky v mém případě třech hokejek za to však minimálně u dvou jde o výstavní pecky

Výborný je 5 a Reichel klasika 20 Míka mě to musel trošku vrátit do reality, protože jinak byste mě tu sežrali jako dobře jsem to rozbalil

no a ano ještě nepadla 1/1 ale i z ní mám velikou radost. Je to repre karta Milana Chalupy a jsem rád, že je to "jen" Chalupa.
Rád bych si ji nechal a když byl Milan skvělý hokejista, věřím že ho konkrétně jeho moc lidí nesbírá, a já že nebudu muset čelit opakovaným žádostem o trejd

no moc jsem si to užil , jenže pak na mě padla trošku deka, co s touhle skvělou sérií dál. že je to můj poslední case je očividné ( ty peníze jsou potřeba i na sem tam něco jiného

díky za případné komenty Jenda42