15-16 UD ICE 8x box

Boxy otevřené sběrateli v měsíci červnu 2016.
Maurice Richard 9
Veterán
Veterán

Re: 15-16 UD ICE 8x box

Příspěvek od Maurice Richard 9 »

Musela to být vzrušující rozbalovačka s možností na nějakou super kartu.Je to loterie,jasně za 1400 USD se,už dá pořídít nějaká one of one.několik Gretzky autograph karet,ale...je to fakt o štěstí.Jak se zde píše,být tam McDáda nebo Wayne.Díky za break a ukázku skvělého produktu od UD. *thks*
Obrázek

Jean Beliveau autograph karty
Connor McDavid autograph
David Pastrňák memorabilia cards

Stefi
Legenda
Legenda

Příspěvek od Stefi »

Nedá mi to a musím taky zareagovat. K base se vyjadřovat nebudu, ale už při ICE Premiers /1999 bych měl radost z Faksy a Straky. Zbytek až na Berubeho mi nic neříká. /1499 2 gólmani, Puempel, zbytek mi nic neříká, ale letos jsem ligu moc nesledoval, tak nevím, jak si který rookie vedl... /999 a /499 Janmark by ušel a o gélmany je zájem pořád. Global Impacts krásné karty i jména se celkem povedla, slovy Bóži Zenkla: Mírný optimismus. ICE AUTO Donskoi a Ullmark by mě potěšili. ICE Premieres Retro krása bez debat. Glocial graphs a ICE Premieres auto Tierney mi nic neřík, ale Kucherov s Pulkkinenem zas tak marné jména nejsou. Larkin a Subban se počítají. Frozen Fabric, Signatures Swatches, WJCH, Fresh - Na FF solidní jména, Ladd jméno nic moc, ale ohromný poctivec, který určitě nějakou sbírku potěší. Exquisite base, Rookies, Auto. Hanifin může něco dokázat, na base Karlsson a Giroux ok. Fresh Threads - tady nahrazuje jméno pěkný patch. Exquisite materials je karta oku lahodící s velmi slušným jménem. Paralelní Exquisite Auto Rookies /15 Hrác Pens se neztratí, kor s takovým limitem a hlavně podpisem :thumbup: Superb Script - chytnout na tom Dádu, break je hodnocen velice kladně, ale karta Domiho je taky parádní. Jeden z lepších letošních nováčků, hráč s příběhem a podepsat se taky umí ;-)

Omlouvám se za tento rozbor, ale fakt mi to nedalo... Sto lidí, sto chutí a platí to i u nás, sběratelů. Case nikdy neotevřu, ale s tímto obsahem bych byl spokojen. Hezkou sobotu a breakům zdar!
Sbírám New York Rangers: 5158 ks k 9. 4. 2023
Most wanted: Nakládal na Fleer Showcase 2016-17

sajny
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od sajny »

Diky moc za reakce. Trochu jsem čekal různorodou debatu. Ano za cenu boxů bych mohl doplnit spoustu karet do sbírky, ale ten pocit rozbalování a očekávání co otevřu je k nezaplacení a dát buy in now to nevynahradí. Samozřejmě, člověk vždy za takovou cenu chce vytáhnout to nejlepší a proto jsem vzal i case pro garanci case hitu a očekávaní bylo vysoké. Nepovedl se Mcdavid ani Gretzký a při přepočtu je break určitě pod pořizovací cenou, ale měl jsem možnost otevřít a vytáhnout kartu která zaplatí další 3 breaky. Přání vytahnout Gretzkého v této sérií je poměrně malá má zde 4 karty: base, 1x auto /15 a 2x auto-memo /10, za to nováčci (mcdavid) mají v této sérii a co si budeme vykládat v celé této sezóně hodně prostoru a v každé sérii mají taky dost setů, proto jsem doufal v nějakou verzi Mcdavida, která je na Kanadském a Americkém trhu dobře prodejná (v mém případě pochybuju, že bych ji stejně prodal). Každopádně jak už jsem psal i za tuto cenu jsem maximálně spokojený.
Vím, že se budu opakovat s tímto srovnáním, ale kolik lidí zde vsází sportku pravidelně. Cena 220 Kč/2x týdně a většinou žádná výhra a nebo jen poloviční 109 Kč. Jednou za dlouhou dobu větší výhra, která nemusí třeba nikdy přijít, ale pořád je šance zajistit si díky tomu pohodlnější život.
Už se těším(šetřím) na letošní The CUP, to teprve bude diskuze *thks*

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Moje mamka sází celý život, asi ne za 220,- týdně, ale určitě si týdně vsadí a nepamatuji si, že by něco vyhrála, ani třeba 1000,- Kč:-).
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

Omerta
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Omerta »

Na CnC jsem se namotal do 2 kejsbrejků "Iceček" a dále jsem jich viděl dost a dost. Tenhle byl tak nějak lehce pod průměrem, bohužel.
Z celkového hlediska mě letos Icečka ale spíš zklamaly. Ne z toho jak vypadají, to je již tradiční paráda a přidává tomu i již zmíněná nesamostatná série Exquisite. Bohužel plnění je horší než v ostatních letech, kdy hlavně zmizely /99 (1 na kejs). V tomto ročníku jsou tuším jedna na 3 nebo 4 kejsy a to je sakra propad :thumbdown: .
Možná, že to asi částečně zvýší jejich cenu, ale to nikoho moc nezajímá.
Celkem tedy letos, méně muziky za více peněz. A jak již bylo zmíněno, kejs hit bych také spíš radši viděl v nějaké legendě, než v nováčkovi...Škoda.
A i když jsem s výsledkem svého GB spokojen, box si zcela určitě nepořídím...

PS: (Výsledek pro mě v GB byl fantastickej...za 53 dolců team random-EDM a na Exquisite Auto mi vytáhli McDavida /149 *cheer* )
Ray Bourque - 1046
Bobby Orr - 167
02-03 SPx Winning Materials Silver - 30/35
OFS - Immortals - 49/75
Boston Hard Signatures - 157
Tomáš Rolinek (PCE) - 15
Kompletní Wantlist
Tipuj s námi na NHL, MLB, NFL, UCL a NBA --> Stanley Cup tip

Odpovědět

Zpět na „Červen/June 2016“