Vzal jsem si retailový boxík Fleerek pro doplnění base setu a k tomu 3 paklíky 13-14 Prizm úplně ze stejného důvodu. Když vám to nebude vadit, hodím sem i to best z těch balíčků. Zároveň bych se tímto chtěl s vámi na nějaký čas rozloučit, protože si dávám pauzičku v jakýchkoliv otvíračkách. Ale fórum budu sledovat a pokud někdo z vás vytáhne nějakého Krále, který by se mi hodil, tak ať si je jistý, že ho budu kontaktovat.

Nejprve ty 3 pakly prizmů...
Tinordiho už jsem bohužel měl, ale Grubauer a především Mrazík moc potěšili. A Joe na Immortalized ve verzi Prizm je super!

No a teď už v nadpisu slibovaný box 14-15 Fleer Ultra Retail - 20 balíčků po šesti kartách...
Garantované Goldky, které se mi všechny hodily, takže spokojenost

No a tady zbytek, který si myslím taky nebyl úplně k zahození....
GG - Callahan (1:36), Road To The Championship - Datsyuk (1:36), pak asi vítěz boxu - Redemption #1 Jonathan Drouin (1:32) a garantovaná Buckets - Getzlaf (1:18)

Já byl s otvíračkou moc spokojený, nějaké ty base jsem doplnil, stejně jako Goldky a nováčky z prizmů. Tak se mějte vážení a snad brzy na počtenou a podívanou.

PS: volný je zmiňovaný Tinordi a vše z poslední fotky. Zbytek zůstává u mé maličkosti.