Chicago Blackhawks

Já vás neznám, vy mě neznáte, ale právě nyní se poznáme
Pravidla fóra
1, Jako nově registrovaný uživatel na tomto fóru získáváte status Nový člen fóra. Tento status je dočasný a máte stejné benefity, jaké má (neregistrovaný) návštěvník.
Vidíte sekce Novinky, Breaky balíčků a boxů, Burzy, Přehled sérií a pochopitelně sekci Úvod, představení a kompletní pravidla), a navíc máte možnost přispívat do subtématu Chci se představit!.

V něm si můžete založit vlastní téma (doporučujeme s názvem našeho uživatelského jména zde na fóru), kde se můžete všem ostatním představit - např. na co se specializujete, jaké karty sbíráte, jak dlouho patříte mezi sběratele apod.

2, Jakmile se jako Nový člen fóra představíte, to znamená - odešlete jeden příspěvek do výše uvedeného tématu, stáváte se plnohodnotným Registrovaným uživatelem fóra.
Odkryje se Vám kompletní obsah diskuzního fóra se všemi sekcemi a tématy, do nichž budete moci podle libosti psát své příspěvky.

V případě potíží, dotazů a nebo nejasností neváhejte kontaktovat Vedení fóra.
Odpovědět
mtrojanlegacy
Nováček
Nováček

Chicago Blackhawks

Příspěvek od mtrojanlegacy »

Ahoj, děkuji za přijetí.

Jmenuji se Michal je mi 26 let. Pochazim z Pardubic kde jsem žil celý život. Teď bydlím rok v Salzburgu.

Jsem celoživotní fanoušek Chicaga Blackhawks. Rád navštěvují zápasy týmů za které hrají bývalí hráči Blackhawks popřípadě Rockfordu. Když jsem byl menší tak jsem samozřejmě sbíral hokejové karty velmi vášnivé. Můj sen je mít vlastní místnost mancave kde budu mít zaramovane podepsané dresy Blackhawks a další artefakty jako použité hokejky, puky popřípadě i něco většího.

Můj prozatimni vrchol bylo setkání s Patrickem Kanem na mistrovství světa v Košicích. Později zápas Chicaga proti Philadelphii v Praze. V plánu je samozřejmě nějaký trip po USA s důrazem na zápasy Chicaga.

Aktuálně bych rád začal sbírat hokejové karty hráčů Blackhawks a Rockfordu bývalých i současných. Rád bych od každého hráče 1,2 max 3 karty. Nezáleží na limitaci jde mi spíše o subjektivní pocit aby se mi karta líbila. A pak je hráčům dal osobně podepsat. Takže jediné karty které se vylučují jsou auto karty. Výjimku tvoří pouze hráči kteří bohužel už nejsou mezi námi Emery,Esposito,Mikita atd. Tam mám zájem naopak o podepsané karty. Doteď jsem hráčům dával vždy podepsat jen dres,společnou fotografií a nějakou hezkou fotku kterou jsem dopředu pečlivě vybral a vytisknu.

Dávám odkaz na fotky s hráči a dresy.

https://www.rajce.net/a17586405

Všem přeji hezké zážitky a úspěšné breiky boxiku.

BrianLeetch
Veterán
Veterán

Re: Chicago Blackhawks

Příspěvek od BrianLeetch »

Vítej na fóru. Přeji ať se ve sběratelství daří a trip po NHL vyjde :thumbup:

Odpovědět

Zpět na „Chci se představit!“