Killa Hawk
Pravidla fóra
1, Jako nově registrovaný uživatel na tomto fóru získáváte status Nový člen fóra. Tento status je dočasný a máte stejné benefity, jaké má (neregistrovaný) návštěvník.
Vidíte sekce Novinky, Breaky balíčků a boxů, Burzy, Přehled sérií a pochopitelně sekci Úvod, představení a kompletní pravidla), a navíc máte možnost přispívat do subtématu Chci se představit!.
V něm si můžete založit vlastní téma (doporučujeme s názvem našeho uživatelského jména zde na fóru), kde se můžete všem ostatním představit - např. na co se specializujete, jaké karty sbíráte, jak dlouho patříte mezi sběratele apod.
2, Jakmile se jako Nový člen fóra představíte, to znamená - odešlete jeden příspěvek do výše uvedeného tématu, stáváte se plnohodnotným Registrovaným uživatelem fóra.
Odkryje se Vám kompletní obsah diskuzního fóra se všemi sekcemi a tématy, do nichž budete moci podle libosti psát své příspěvky.
V případě potíží, dotazů a nebo nejasností neváhejte kontaktovat Vedení fóra.
1, Jako nově registrovaný uživatel na tomto fóru získáváte status Nový člen fóra. Tento status je dočasný a máte stejné benefity, jaké má (neregistrovaný) návštěvník.
Vidíte sekce Novinky, Breaky balíčků a boxů, Burzy, Přehled sérií a pochopitelně sekci Úvod, představení a kompletní pravidla), a navíc máte možnost přispívat do subtématu Chci se představit!.
V něm si můžete založit vlastní téma (doporučujeme s názvem našeho uživatelského jména zde na fóru), kde se můžete všem ostatním představit - např. na co se specializujete, jaké karty sbíráte, jak dlouho patříte mezi sběratele apod.
2, Jakmile se jako Nový člen fóra představíte, to znamená - odešlete jeden příspěvek do výše uvedeného tématu, stáváte se plnohodnotným Registrovaným uživatelem fóra.
Odkryje se Vám kompletní obsah diskuzního fóra se všemi sekcemi a tématy, do nichž budete moci podle libosti psát své příspěvky.
V případě potíží, dotazů a nebo nejasností neváhejte kontaktovat Vedení fóra.
-
Killa Hawk
- Nováček

Killa Hawk
Zdravim, jmenuji se Jakub. Je mi 20 let a bydlím v Nové Pace. Kartičky jsem začal sbírat na základní škole asi jako většina. Jako většina jsem s tim přestal
a když jsem dělal jednoho dne velký úklid pokoje, objevil jsem svůj starý album. A tak jsem si sedl k internetu a začal hledat něco o kartičkách, tak jsem přišel na váš obchod. Taky jsem zjistil že za tu dobu se ty krtičky trochu změnili. Do té doby jsem nevěděl že existuje něco jako jersey nebo box a kartami
A tak jsem začal zase se sbíráním. Začal jsem s victorkama, které se mě líbí a kde se pokouším dosbírat 2 ročníky. Jelikož jsem velkým fanouškem Mighty Ducks zaměřil jsem se na svého oblíbence brankáře Giguera. Pak také nějaké ty karty Heberta. Okrajové sbírám kartičky Haška a Jágra. Jinak vše co mě zaujme a líbí se mi to. Momentálně na kartičky nezbývají finance, proto jsem si dal malou pauzu ale se sbíráním určitě nepřestávám 
- fiila
- Hvězda

- Kontaktovat uživatele:
Re: Úvod a přivítání
jé, tož vítaj...koukám teda, že si budeme konkurovat, ale můžem si i pomoct, že jo:)Killa Hawk píše:Zdravim, jmenuji se Jakub. Je mi 20 let a bydlím v Nové Pace. Kartičky jsem začal sbírat na základní škole asi jako většina. Jako většina jsem s tim přestala když jsem dělal jednoho dne velký úklid pokoje, objevil jsem svůj starý album. A tak jsem si sedl k internetu a začal hledat něco o kartičkách, tak jsem přišel na váš obchod. Taky jsem zjistil že za tu dobu se ty krtičky trochu změnili. Do té doby jsem nevěděl že existuje něco jako jersey nebo box a kartami
A tak jsem začal zase se sbíráním. Začal jsem s victorkama, které se mě líbí a kde se pokouším dosbírat 2 ročníky. Jelikož jsem velkým fanouškem Mighty Ducks zaměřil jsem se na svého oblíbence brankáře Giguera. Pak také nějaké ty karty Heberta. Okrajové sbírám kartičky Haška a Jágra. Jinak vše co mě zaujme a líbí se mi to. Momentálně na kartičky nezbývají finance, proto jsem si dal malou pauzu ale se sbíráním určitě nepřestávám

moje nabídka 20/8/2013: http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.php?f=43&t=2872
moje sbírka UPDATE 15/3/2016 nahrány karty do sezóny 97-98 (včetně) = cca 55% sbírky
http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =39&t=6767