zbynekf7

Já vás neznám, vy mě neznáte, ale právě nyní se poznáme
Pravidla fóra
1, Jako nově registrovaný uživatel na tomto fóru získáváte status Nový člen fóra. Tento status je dočasný a máte stejné benefity, jaké má (neregistrovaný) návštěvník.
Vidíte sekce Novinky, Breaky balíčků a boxů, Burzy, Přehled sérií a pochopitelně sekci Úvod, představení a kompletní pravidla), a navíc máte možnost přispívat do subtématu Chci se představit!.

V něm si můžete založit vlastní téma (doporučujeme s názvem našeho uživatelského jména zde na fóru), kde se můžete všem ostatním představit - např. na co se specializujete, jaké karty sbíráte, jak dlouho patříte mezi sběratele apod.

2, Jakmile se jako Nový člen fóra představíte, to znamená - odešlete jeden příspěvek do výše uvedeného tématu, stáváte se plnohodnotným Registrovaným uživatelem fóra.
Odkryje se Vám kompletní obsah diskuzního fóra se všemi sekcemi a tématy, do nichž budete moci podle libosti psát své příspěvky.

V případě potíží, dotazů a nebo nejasností neváhejte kontaktovat Vedení fóra.
Odpovědět
zbynekf7
Hvězda
Hvězda

zbynekf7

Příspěvek od zbynekf7 »

Zdravím všechny sběratele.

Karty jsem začal sbírat před 30 lety, když se mi podařilo zkompletovat hrací karty, které se vázaly k fotbalovému MS v Itálii 1990. Dodnes mám schované inzeráty ve Stadionu a možná by se našlo i pár korespondenčních lístků s příslušnými nabídkami k výměnám *placnuti*

Na hokej jsem se ale odjakživa díval raději a tudíž jsem byl nadšený, když začaly vycházet karty Upper Deck k juniorskému šampionátu dvacítek 1991/1992. Je tedy pravda, že když jsem se naučil anglicky, zjistil jsem, že ty překlady byly horší než od Google Translatoru před deseti lety, ale věci které vyvolávají úsměv přeci nejsou zlé *mrk* I při pohledu zpět jsou tam úžasná jména, která opravdu psala historii tohoto sportu. A k tomu na mě z několika balíčků vykoukl i všemi barvami hrající Gretzky. Skrze šťastné nákupy a zase šikovné výměny na dálku se mi podařilo sesbírat celý set až na tři karty. Naštěstí jsem již tehdy dbal na dobré uložení, i když jsem pravda netušil, že na ně bylo vydáno speciální album. Karty NHL jsem kupoval tak nějak náhodně bez ladu a skladu. A postupně jsem s tím vůbec přestal a začal se věnovat trochu něčemu jinému. Čas mě navíc postupně odvál z Moravy podstatně více na západ, až jsem zakotvil v Plzni. České karty mě tudíž nějak úplně minuly.

Díky skvělému kolegovi z práce se mi ale podařilo letos získat dvě ze tří chybějících karet onoho juniorského šampionátu a třetí snad bude brzy na cestě. Načež jsem si řekl, že je třeba nastoupit do rozjetého vlaku.

* Rozhodl jsem se pokusit o postupnou kompletaci výlukových sezón naší extraligy se vším všudy. Především dotisky 2012/2013 mi ale činí velké problémy.
* Dále mě zajímají statistické inserty.
* Docela mě nadchla i série UD All-World Edition 2004/2005, kde bych se rád dobral alespoň kompletace základního setu.
* Moc se mi také líbí slovenské Pocty legendám.
* A v neposlední řadě jsem jako správný historik milovníkem našich prvních mistrů světa a předválečných hráčů. Byl jsem proto nadšený, když jsem sehnal box LTC. Teď ještě někde najít ten kus gatí Konopáska *iwm* Tudíž jsem vzal na milost i Síň slávy, obzvlášť díky jejich Oversized kartám. Jak budu mít čas, nafotím break toho, co se mi povedlo v této souvislosti vytáhnout.
* K jednotlivým hráčům se třeba budu dostávat postupně.

Sbírání zdar a věřte tomu, že ta vaše karta si vás vždycky nakonec najde.

Zbyněk z Plzně
Sbírky:
OFS Síň slávy HCNT-Cooper 56/56; Rainbow paralel 138/138; Black Authentic Signature White 42/61; PMCH 43/45.

UD Mistrovství světa juniorů do 20 let 1991/1992 česko-anglicky 100/100.

Nabídka:
Textově na fóru, s obrázky na ACC.

Poptávka:
http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.php?f=45&t=17013

Zdenek1968
Hvězda
Hvězda

Re: zbynekf7

Příspěvek od Zdenek1968 »

Super představení, věřím, že dobře zapadneš do místní komunity . :-)
zbynekf7 píše:Zdravím všechny sběratele.

Karty jsem začal sbírat před 30 lety, když se mi podařilo zkompletovat hrací karty, které se vázaly k fotbalovému MS v Itálii 1990. Dodnes mám schované inzeráty ve Stadionu a možná by se našlo i pár korespondenčních lístků s příslušnými nabídkami k výměnám *placnuti*

Na hokej jsem se ale odjakživa díval raději a tudíž jsem byl nadšený, když začaly vycházet karty Upper Deck k juniorskému šampionátu dvacítek 1991/1992. Je tedy pravda, že když jsem se naučil anglicky, zjistil jsem, že ty překlady byly horší než od Google Translatoru před deseti lety, ale věci které vyvolávají úsměv přeci nejsou zlé *mrk* I při pohledu zpět jsou tam úžasná jména, která opravdu psala historii tohoto sportu. A k tomu na mě z několika balíčků vykoukl i všemi barvami hrající Gretzky. Skrze šťastné nákupy a zase šikovné výměny na dálku se mi podařilo sesbírat celý set až na tři karty. Naštěstí jsem již tehdy dbal na dobré uložení, i když jsem pravda netušil, že na ně bylo vydáno speciální album. Karty NHL jsem kupoval tak nějak náhodně bez ladu a skladu. A postupně jsem s tím vůbec přestal a začal se věnovat trochu něčemu jinému. Čas mě navíc postupně odvál z Moravy podstatně více na západ, až jsem zakotvil v Plzni. České karty mě tudíž nějak úplně minuly.

Díky skvělému kolegovi z práce se mi ale podařilo letos získat dvě ze tří chybějících karet onoho juniorského šampionátu a třetí snad bude brzy na cestě. Načež jsem si řekl, že je třeba nastoupit do rozjetého vlaku.

* Rozhodl jsem se pokusit o postupnou kompletaci výlukových sezón naší extraligy se vším všudy. Především dotisky 2012/2013 mi ale činí velké problémy.
* Dále mě zajímají statistické inserty.
* Docela mě nadchla i série UD All-World Edition 2004/2005, kde bych se rád dobral alespoň kompletace základního setu.
* Moc se mi také líbí slovenské Pocty legendám.
* A v neposlední řadě jsem jako správný historik milovníkem našich prvních mistrů světa a předválečných hráčů. Byl jsem proto nadšený, když jsem sehnal box LTC. Teď ještě někde najít ten kus gatí Konopáska *iwm* Tudíž jsem vzal na milost i Síň slávy, obzvlášť díky jejich Oversized kartám. Jak budu mít čas, nafotím break toho, co se mi povedlo v této souvislosti vytáhnout.
* K jednotlivým hráčům se třeba budu dostávat postupně.

Sbírání zdar a věřte tomu, že ta vaše karta si vás vždycky nakonec najde.

Zbyněk z Plzně

Odpovědět

Zpět na „Chci se představit!“