Karty jsem začal sbírat před 30 lety, když se mi podařilo zkompletovat hrací karty, které se vázaly k fotbalovému MS v Itálii 1990. Dodnes mám schované inzeráty ve Stadionu a možná by se našlo i pár korespondenčních lístků s příslušnými nabídkami k výměnám

Na hokej jsem se ale odjakživa díval raději a tudíž jsem byl nadšený, když začaly vycházet karty Upper Deck k juniorskému šampionátu dvacítek 1991/1992. Je tedy pravda, že když jsem se naučil anglicky, zjistil jsem, že ty překlady byly horší než od Google Translatoru před deseti lety, ale věci které vyvolávají úsměv přeci nejsou zlé

Díky skvělému kolegovi z práce se mi ale podařilo letos získat dvě ze tří chybějících karet onoho juniorského šampionátu a třetí snad bude brzy na cestě. Načež jsem si řekl, že je třeba nastoupit do rozjetého vlaku.
* Rozhodl jsem se pokusit o postupnou kompletaci výlukových sezón naší extraligy se vším všudy. Především dotisky 2012/2013 mi ale činí velké problémy.
* Dále mě zajímají statistické inserty.
* Docela mě nadchla i série UD All-World Edition 2004/2005, kde bych se rád dobral alespoň kompletace základního setu.
* Moc se mi také líbí slovenské Pocty legendám.
* A v neposlední řadě jsem jako správný historik milovníkem našich prvních mistrů světa a předválečných hráčů. Byl jsem proto nadšený, když jsem sehnal box LTC. Teď ještě někde najít ten kus gatí Konopáska

* K jednotlivým hráčům se třeba budu dostávat postupně.
Sbírání zdar a věřte tomu, že ta vaše karta si vás vždycky nakonec najde.
Zbyněk z Plzně